HomeΣΠΟΡΑΕΕΚ ΙΝΚΑ Τριγλία Ραφήνας 3-2

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ Τριγλία Ραφήνας 3-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ την Κυριακή, κερδίζοντας εντός έδρας την Τριγλία Ραφήνας με 3-2 για την 29η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, η ομάδα του Μύρωνα Σηφάκη με 27 βαθμούς άφησε τον Ηλυσιακό στο βυθό της κατάταξης, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν 24, ελπίζοντας βάσιμα πια στην παραμονή της.

Ο Αρσενίεβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ, για να γίνει το 2-0 από την κεφαλιά του Καρβουνιάρη στο 20′.

Στο 35′ ο Αρσενίεβιτς με σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο των Κρητικών, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με προβολή του Μπιτσαξή στο 37′.

Στο 60′ ο Καμβύσης με σέντρα σημάδεψε το δοκάρι του Βλαχάκη, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μακρής με κεφαλιά στο 82′.

Με 29 βαθμούς η Τριγλία μοιράζεται τη 10η θέση με τη Θύελλα Ραφήνας και τον Ιάλυσο.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης (76′ λ.τρ. Καλοριζικάκης), Παληγιώργος, Αλκης, Ντεντάκης, Σταθινάκης, Κυτράκης, Αρσενίεβιτς, Τσίτας, Σουμπασάκης (59′ Τσικουδάκης), Περδικάκης, Καρβουνιάρης.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δίμιζας, Καμβύσης, Κωτσαλας, Μακρής, Μπιταξής, Παπασάβας, Τσαγκαρης, Καρβουνίδης, Ποτουρίδης, Τσέβας (62′ Τζαθάς), Νικολόπουλος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση