HomeΣΠΟΡΕρμής Ζωνιανών Εργοτέλης 1-3

Ερμής Ζωνιανών Εργοτέλης 1-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι «κιτρινόμαυροι» έφυγαν με τη νίκη (1-3) από την έδρα του Ερμή Ζωνιανών και ετοιμάζονται για Β’ Εθνική

Το προτελευταίο βήμα πριν από την άνοδο στη Β’ Εθνική έκανε την Κυριακή  ο Εργοτέλης, ο οποίος νίκησε εύκολα εκτός έδρας με 3-1 τον Ερμή Ζωνιανών.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από το πρώτο ημίχρονο τις άγριες διαθέσεις τους όταν και βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0.

Στο 16’ ο Καϊμακαμούδης βρήκε τον Βελλίνη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου σημείωσε και δεύτερο γκολ, με τον Λεάλ να σκοράρει με πλασέ. Μάλιστα, στο 26’ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης χαλάρωσε δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί. Στο 60’ και στο 65’ οι κεφαλιές του Τοπούζη δεν βρήκαν στόχο, ωστόσο στο 88’ ο Πλουσής πέτυχε το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους.

EΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Γιαννόπουλος, Γεμιστός, Ρουμπάκης, Χατζηβασίλης (57′ Ταβλαδωράκης), Ρουσάκης, Καραγκιόζι, Σκουτέλης, Φαμπίνιο, Τοπούζης, Πασιαλής (46′ Β. Πλουσής), Λαδιανός (68′ Κοζυράκης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Γκοτσούλιας, Σερτζίνιο (82΄Μπρατσιάνι), Ρουσάκης, Καϊμακαμούδης, Λεάλ (46΄Μίνγκας), Βελλίνης (75′ Μανουσάκης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση