HomeΣΠΟΡ«Μίστερ, μεγάλη μας τιμή»

«Μίστερ, μεγάλη μας τιμή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ καλωσόρισε τον Ευγένιο Γκέραρντ και ενημέρωσε ότι υπάρχει μία ξεχωριστή θέση για εκείνον για να παρακολουθεί τα ματς των Κρητικών

Πέρασε μία… ζωή στον ΟΦΗ. Πήγε εκεί το 1985 και έφυγε το 2000 έχοντας πετύχει μεγάλα πράγματα με τους Κρητικούς με αποκορύφωμα το Κύπελλο του 1987. Έναν χρόνο νωρίτερα είχε οδηγήσει τον ΟΦΗ στη δεύτερη θέση, ενώ ήταν και φιναλίστ του Κυπέλλου του 1990.

Ο λόγος φυσικά για τον Ευγένιο Γκέραρντ, τον Ολλανδό τεχνικό που πλέον διανύει το 77ο έτος της ηλικίας του. Το απόγευμα του Σαββάτου  ο Γκέραρντ βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τους Νίκο Παπαδόπουλο και Νίκο Κωστένογλου να του φιλούν το χέρι.

Στη συνέχεια αναρτήθηκε το ακόλουθο κείμενο στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Η παρουσία του Ευγένιου Γκέραρντ, του προπονητή-μύθου του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Αρη, ήταν σίγουρα το κορυφαίο γεγονός! Ο «Μίστερ» δέχθηκε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, ο οποίος ξέρει να εκτιμάει εκείνους, που έγραψαν ιστορία με τον ΟΦΗ.

Τόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, όσο και ο Νίκος Κωστένογλου, ο προπονητής του Αρη, μόλις αντιλήφθηκαν τον μεγάλο «Ολλανδό» τον πλησίασαν και φίλησαν το χέρι του «δασκάλου» τον οποίο είχαν και οι δυο προπονητή.
«Μίστερ, καλως ήρθες στο σπίτι σου.

Μεγάλη μας τιμή…» έγραψε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην επίσημη σελίδα της στο Facebook με την σχετική φωτογραφία του Ολλανδού προπονητή, στο Γεντί Κουλέ.

Εκεί που τόσο ο ίδιος, όσο και ο ΟΦΗ έγραψαν τις κορυφαίες σελίδες της ιστορίας του.
Να σημειωθεί ότι στο Γεντί Κουλέ και ειδικά στη θύρα 9, υπάρχει ο «θρόνος» του Γκέραρντ, μια ξεχωριστή θέση, ακριβώς πάνω απο τον πάγκο, με το όνομα του, ώστε όποτε θέλει να μπορεί να παρακολουθεί τα παιχνίδια του αγαπημένου του, ΟΦΗ!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση