HomeHL-SportsΠαύλος Μητρόπουλος: «Δεν μπορώ σε ένα ντέρμπι με τον Απόλλωνα ή τον Άρη να κάθομαι στον πάγκο»

Παύλος Μητρόπουλος: «Δεν μπορώ σε ένα ντέρμπι με τον Απόλλωνα ή τον Άρη να κάθομαι στον πάγκο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρώην άσος του ΟΦΗ εξήγησε ότι η απογοήτευση για την απώλεια της ανόδου και ο συνωστισμός στον χώρο του κέντρου που δεν του έδινε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε οδήγησαν στην έξοδό του από την ομάδα

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος δεν κρύβει την απογοήτευσή του για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα, αλλά και για τα όσα ακούγονται.

Μιλώντας στον «Metropolis 95,5», ο 27χρονος μέσος εξήγησε τί συνέβη στο επίμαχο ματς με τη Λαμία, σημειώνοντας ότι δεν αρνήθηκε να μπει αλλαγή και ότι αυτός ήταν ίσως ένας έμμεσος τρόπος του Νίκου Παπαδόπουλου για να τον οδηγήσει στην έξοδο.

Παρόλα αυτά, τόνισε ότι δεν του ταιριάζει να κάθεται στον πάγκο και με τον συνωστισμό στον χώρο του κέντρου του ΟΦΗ αυτό συνέβαινε και προκάλεσε την αντίδρασή του.

Παράλληλα, χαρακτήρισε απογοήτευση, τόσο την πορεία των Κρητικών, σημειώνοντας ότι η ομάδα δεν χτίστηκε καλά από την αρχή, όσο και του Άρη, μιλώντας για το ντέρμπι που ξεκινά στις 17.00 του Σαββάτου .

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αιφνιδιαστική λύση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ: «Αυτό είχε ξεκινήσει για να είμαστε ειλικρινείς και να καταλάβει και ο κόσμος που μας ακούει, επειδή αρκετός κόσμος από την Κρήτη τα έχει βάλει μαζί μου, ξεκίνησε από την περίοδο που έγιναν πολλές μεταγραφές τον Γενάρη και κατά έναν περίεργο τρόπο μαζεύτηκαν πολλοί παίκτες στον χώρο του κέντρου και υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός.

Στην συνέχεια όλοι γνωρίζουν ότι κάναμε δέκα και έντεκα σερί νίκες, αλλά η απόσταση από τους δύο πρώτους δεν μειωνόταν, κέρδιζαν και η Λαμία και ο Απόλλων, αυτό έφερνε γκρίνια στην ομάδα και συνεχώς γίνονταν ανακατατάξεις. Εγώ είμαι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει πάντα να αγωνίζεται.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκα ήταν με τον Αγροτικό Αστέρα, όταν είχα σκοράρει κι όλας και κατά έναν περίεργο τρόπο πήγε ο κύριος Παπαδόπουλος στο συμβούλιο και είπε ότι δεν ήθελα να μπω αλλαγή με την Λαμία στο 92’».

Για το αν όντως δεν ήθελε να μπει ως αλλαγή: «Για να γνωρίζει ο κόσμος την αλήθεια και το λέω και δημόσια, εγώ κλήθηκα στο 92’ και ο βοηθός προπονητή μου είπε ο κύριος Παπαδόπουλος δεν ήθελε να κάνει αλλαγή γιατί η ομάδα έπαιζε καλά και το σεβάστηκα, αλλά αν βάλουμε γκολ και κάνουμε το 1-2 τότε θα μπω αλλαγή. Πέρασε το 95’ και δεν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο.

Γυρίσαμε στην Κρήτη, κάναμε την προπόνηση και αιφνιδιασμένος από τα σάιτς, συγκεκριμένα ο Άγγελος ο Χαντί μου το έδειξε και με ρώτησε “Παύλο αυτά ισχύουν”; Και έπεσα από τα σύννεφα. Γιατί πρώτα απ’ όλα πρέπει να ενημερώνουν εμένα. Όταν ήμουν στον Πανιώνιο, είμαστε οικογένεια και τα λύναμε όλα εκεί μέσα. Όχι να τα διαβάζω από τα σάιτ.

Έτσι επέλεξα την νομική οδό. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα χρήματα ούτε τίποτα. Δεν ήθελα να κάτσω πάνω σε κανένα συμβόλαιο. Πάνω απ’ όλα ήθελα να βγω καθαρός».

Για το αν όλο αυτό ήταν ένας έμμεσος τρόπος του προπονητή του να του δείξει τον τρόπο προς την έξοδο: «Ναι, νομίζω πως έτσι ήταν. Αυτό ήταν το πρόβλημά του εξ’ αρχής. Γιατί όταν ένας παίκτης δεν αγωνίζεται και έχει έρθει σε μία ομάδα για να πρωταγωνιστήσει, ο πρόεδρος γι’ αυτόν τον λόγο με πήρε, δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό του, ξέρω τι περίμενε από εμένα, μαζευτήκαμε πολλά άτομα στο κέντρο και στο τέλος την πλήρωσε αυτός που αντιδρούσε.

Πολλοί άνθρωποι μου έλεγαν να κάνω υπομονή και να μην μιλάω, αλλά δυστυχώς Δημήτρη με ξέρεις καλά και εσύ, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, θέλω πάντα να αγωνίζομαι. Δεν μπορώ σε ένα ντέρμπι με τον Απόλλωνα ή τον Άρη να κάθομαι στον πάγκο. Δεν το αντέχω. Αν θες να σου πω ψέματα, να σου πω ψέματα. Δεν δημιούργησα πρόβλημα, αλλά όσα γράφτηκαν και συγγνώμη που το λέω, ήταν ψέματα».

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη: «Ομάδες σαν τον ΟΦΗ και αδιάφορες να είναι, δεν κάθονται να παίξουν για κανέναν. Ο ΟΦΗ πάντα παίζει για την ιστορία του. Και υπάρχει και κάποιο βαθμολογικό κίνητρο για την Τρίτη θέση και όσα ακούγονται.

Ο ΟΦΗ θα το διεκδικήσει για να ανέβει και να μην παραμείνουν ομάδες που δεν έχουν την ιστορία του, δεν θέλω να προσβάλλω καμία ομάδα. Νομίζω ότι αν παίξει όπως στα τελευταία παιχνίδια θα κερδίσει κι όλας. Δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν. Αυτό είναι το σίγουρο».

Για το τι έφταιξε και ο Άρης με τον ΟΦΗ δεν επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί: «Νομίζω ότι ο ΟΦΗ έχασε το τρένο στον πρώτο γύρο. Έκανε πολλές γκέλες. Έφερε 2-2 με την Καλλονή στο Γεντί Κουλέ, 1-1 μέσα στον Κισαμικό, παιχνίδια που έπρεπε να τα έχει καθαρίσει για να είναι κοντά στην βαθμολογία.

Ο ΟΦΗ δεν χτίστηκε καλά από την αρχή. Αλλά για μένα ο Άρης είναι μεγαλύτερη απογοήτευση. Ο Άρης έχει τετραπλάσιο μπάτζετ από τον ΟΦΗ. Στο τέλος της χρονιάς, οι δύο ομάδες είναι όπως το είπες. Απογοήτευση».

Για την διαφορά νοοτροπίας στο εξωτερικό όπου αγωνίστηκε: «Εκεί έχεις το μυαλό σου καθαρό. Δεν σκέφτεσαι αν 31 του μήνα είναι κάτι άλλο. Πάνω από όλα είμαστε επαγγελματίες και όποιος δεν το παραδέχεται αυτό είναι ψεύτης.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να υπάρχει υγεία και σταθερότητα. Αυτό είναι ένα μεγάλο ατού που ο ΟΦΗ το έχει. Αλλά τι να το κάνεις; Υπάρχει απογοήτευση που δεν ανέβηκε η ομάδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση