HomeHL-LifestyleEurovision: Οn air πρόταση γάμου σε διαγωνιζόμενη τραγουδίστρια

Eurovision: Οn air πρόταση γάμου σε διαγωνιζόμενη τραγουδίστρια

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κι ενώ όλοι πιστεύαμε πως ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision θα κυλήσει ήρεμα χωρίς εκπλήξεις και ανατροπές, μία πρόταση γάμου ήρθε και άλλαξε τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια των Σκοπίων περίμενε υπομονετικά να βγουν τα αποτελέσματα για να δει αν η χώρα της πέρασε εν τέλει στον τελικό, μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκε το αγόρι της και της έκανε πρόταση γάμου on air.

Βέβαια η πρόταση δεν ήρθε ουρανοκατέβατα, μιας και η Τζάνα Μπουρέκα είχε αποκαλύψει χτες πως ήταν έγκυος.

Έτσι, ο σύντροφός της, ενώ καθόταν δίπλα της, άρπαξε το μικρόφωνο, έβγαλε το κουτί με το δαχτυλίδι από την τσέπη του, έπεσε στα γόνατα και της ζήτησε να τον παντρευτεί.

Η ίδια άρχισε να γελάει και να βάζει στα χέρια της στο πρόσωπο μη μπορώντας να το πιστέψει, μέχρι που είπε το μεγάλο «ναι» στον καλό της.

Το Twitter όπως ήταν φυσικό γέμισε με σχόλια χρηστών που είδαν την πρόταση γάμου, με τους Βρετανούς μάλιστα να διαμαρτύρονται, καθώς το BBC δεν μετέδωσε καν τον δεύτερο γύρο του ημιτελικού.

Και μπορεί η Τζάνα να ήταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ την ώρα της πρότασης, αλλά στο τέλος τα πράγματα δεν κύλησαν τόσο τέλεια για την αποστολή των Σκοπίων, η οποία επέστρεψε σπίτι της, μιας και δεν προκρίθηκε στο τελικό.

Τουλάχιστον, η Τζάνα θα θυμάται την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της… για πάντα.

parapolitika.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση