HomeΚΡΗΤΗΟ Ν. Παναγιωτόπουλος στις φυλακές Αλικαρνασσού και Νεάπολης

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος στις φυλακές Αλικαρνασσού και Νεάπολης

Συνάντηση με τους διευθυντές και με μέλη του προσωπικού των φυλακών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε σήμερα τα Καταστήματα Φυλακών Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο και Νεάπολης στο Λασίθι και συναντήθηκε με τους Διευθυντές των σωφρονιστικών αυτών ιδρυμάτων, καθώς και με μέλη του προσωπικού των φυλακών.

panagiotopoylos-fylakes-3

Στις παραπάνω συναντήσεις ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η γενικότερη λειτουργία των φυλακών, καθώς και ειδικότερα επιμέρους ζητήματα. Όπως επισημάνθηκε, υπήρξε ειλικρινής συζήτηση, αναγνωρίζοντας αμοιβαία πόσο εξαιρετικά σημαντικό είναι όλες οι πλευρές να έχουν μια ακριβή εικόνα της πραγματικότητας.

panagiotopoylos-fylakes-4

Από την πλευρά του ο κ. Ν. Παναγιωτόπουλος επεσήμανε ότι «τα σωφρονιστικά ιδρύματα της Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο και της Νεάπολης στο Λασίθι παρουσιάζουν γενικά ένα καλό επίπεδο λειτουργίας. Το προσωπικό των σωφρονιστικών αυτών καταστημάτων επιδεικνύει ιδιαίτερο ζήλο και επαγγελματική συνείδηση, στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί σε όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διαβίωση των κρατουμένων». Επίσης, τόνισε ότι «Για τη ΝΔ το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την τήρηση των κανόνων εσωτερικής τάξης και ασφάλειας και ως εκ τούτου αποτελεί για εμάς ένα θέμα ύψιστης πολιτικής σημασίας και προτεραιότητας.».

Διαφήμιση
Διαφήμιση