HomeHL-SportsΑτλέτικο – Ρεαλ 2-1

Ατλέτικο – Ρεαλ 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πάλεψε, έφτασε κοντά στην μεγάλη ανατροπή, όμως η Ρεάλ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Champions League. Οι «ροχιμπλάνκος» που κέρδισαν 2-1 στο «Βιθέντε Καλντερόν», κατάφεραν να σκοράρουν δύο γκολ στα πρώτα 16 λεπτά του αγώνα και να αγχώσουν την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι «μερένχες» μείωσαν πριν το τέλος του πρώτου μέρους και σε συνδυασμό με το εμφατικό 3-0 του πρώτου αγώνα «σφράγισαν» το εισιτήριο τους για τον τελικό του Κάρντιφ (3/6), όπου θα αντιμετωπίσουν τη Γιουβέντους.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε αιφνιδίασε την συμπολίτισσά της! Στο 12’ ο Σαούλ Νίγκεθ βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον Νάβας και να βάλει… φωτιά στο «Βιθέντε Καλντερόν», ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Γκριεζμάν από την άσπρη βούλα του πέναλτι σημείωσε το 2-0, με τους «ροχιμπλάνκος» να βλέπουν… φως μετά το καταδικαστικό 3-0 του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην απόλυτη ανατροπή, όμως η «βασίλισσα» βρήκε τρόπο να ανακόψει το ρυθμό τους, να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και να προσαρμόσει το παιχνίδι, που είχε πολλά και σκληρά μαρκαρίσματα, στα μέτρα της.

Επί της ουσίας το παιχνίδι και η πρόκριση τέλειωσε στο 42’. Ο Καρίμ Μπενζεμά με μία εκπληκτική ενέργεια πέρασε στην τελική γραμμή τρεις παίκτες της Ατλέτικο, γύρισε στον Κρόος που σούταρε συρτά, ο Όμπλακ απέκρουσε αλλά δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Ίσκο από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1, απογοητεύοντας τους γηπεδούχους.

Γκολ: 12′ Σαούλ, 16′ πεν. Γκριεζμάν – 42′ Ίσκο

Κίτρινες κάρτες: Σάβιτς, Γκοντίν, Γκάμπι – Ντανίλο, Σέρχιο Ράμος

Ατλέτικο Μαδρίτης:
Όμπλακ, Χιμένες (57′ Τόμας), Γκοντίν, Σάβιτς, Φελίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε (76′ Κορέα), Καράσκο, Γκριεζμάν, Τόρες (56′ Γκαμεϊρό).

Ρεάλ Μαδρίτης:
Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Ντανίλο, Κασεμίρο (77′ Βάθσκεθ), Μόντριτς, Κρόος, Ρονάλντο, Ίσκο (88′ Μοράτα), Μπενζεμά (76′ Ασένσιο).

Διαφήμιση
Διαφήμιση