HomeΚΡΗΤΗΣτο Ειρηνοδικείο η ΛΑΕ ενάντια στους πλειστηριασμούς

Στο Ειρηνοδικείο η ΛΑΕ ενάντια στους πλειστηριασμούς

Συμμετέχει στην κινητοποίηση που πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην κινητοποίηση που διοργανώνεται από συλλόγους, κοινωνικές ομάδες και συλλογικότητες ενάντια στους πλειστηριασμούς συμμετέχει η Λαϊκή Ενότητα Ηρακλείου. Η κινητοποίηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 3:30 το μεσημέρι έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

Σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου της ΛΑΕ επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Την Τετάρτη 10 Μαΐου συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί με τα ΄΄κοράκια΄΄ να είναι έτοιμα να υφαρπάξουν ότι απένειμε στα λαϊκά νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Παράλληλα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μετά την πρόσφατη συμφωνία με τους δανειστές, προχωρά, με τη στήριξη του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων της Βουλής, στη νομοθέτηση και υλοποίηση του νέου συστήματος διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία από το τέλος Αύγουστο.

Βασικό στόχο της κυβέρνησης, των παλιομνημονιακών κομμάτων και των «εταίρων» – δανειστών αποτελεί η υλοποίηση και εφαρμογή των εξοντωτικών για την πλειονότητα του λαού μέτρων και η παροχή της δυνατότητας σε τράπεζες και funds – «κοράκια» να υφαρπάξουν ό,τι απέμεινε μετά από 7 ΄΄πέτρινα΄΄ μνημονιακά χρόνια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Όμως, τα σχέδια της κυβέρνησης, των δανειστών και του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων σε βάρος του λαού, στο πλαίσιο -και- της τρέχουσας ΄΄διαπραγμάτευσης΄΄ δεν θα περάσουν. Για μια ακόμη φορά, οι προσπάθειες για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών θα πέσουν στο ΄΄κενό΄΄.

Και στο Ηράκλειο με την αγωνιστική παρουσία των παρευρισκομένων, την Τετάρτη 3 Μαΐου, απετράπη ένας ακόμα πλειστηριασμός.

Και αυτή την Τετάρτη 10 Μαΐου η Ν.Ε. Ηρακλείου της Λαϊκής Ενότητας καλεί στελέχη, μέλη και φίλους της ,μαζί με οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες να δώσουν ξανά δυναμικό ΄΄παρών΄΄, στις 3:30 μμ., στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση