Αιματηρό επεισόδιο με θύμα έναν 40χρονο αλλοδαπό, σημειώθηκε γύρω στις 19:00 στα Χανιά, σε μονοκατοικία της οδού Μυλωνογιάννη, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον τρία άτομα, δύο άνδρες και μια γυναίκα ενεπλάκησαν σε βίαιο καυγά για άγνωστη αφορμή  που έλαβε χώρα στην αυλή του σπιτιού, και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες ο 40χρονος που κατάγεται από τη Ρουμανία δέχθηκε θανατηφόρα χτυπήματα από ένα τσεκούρι!

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές των Χανίων που απέκλεισαν τη γύρω περιοχή, ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ομοεθνή του θύματος, ο οποίος φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας ενώ προσήγαγαν τη γυναίκα, αλλοδαπή επίσης, αλλά πιθανότατα Βουλγαρικής καταγωγής, η οποία ζούσε με τον 40χρονο.

xania-egklhma-2

Στην οδό Μυλωνογιάννη έχει σπεύσει ιατροδικαστής, καθώς επίσης άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Εγκληματολογικού. Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της σορού στο νεκροτομείο μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού όπου σημειώθηκε η άγρια συμπλοκή.

Λεπτομέρειες που σοκάρουν

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο Ρουμάνοι, οι οποίοι να σημειωθεί είναι γείτονες, διαπληκτίστηκαν έντονα τη στιγμή που το θύμα ασχολούνται με τη φροντίδα του κήπου της μονοκατοικίας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διευκρινιστεί η αιτία του καυγά. Πολύ γρήγορα οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και το κακό δεν άργησε να γίνει, καθώς φαίνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης του φονικού, αρχικά χτύπησε το θύμα με τσεκούρι και στη συνέχεια τον … έδεσε με σκοινί από το λαιμό σε δέντρο της αυλής, με αποτέλεσμα τον στραγγαλισμό του. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί πως εξετάζεται το ενδεχόμενο στη στυγερή δολοφονία να εμπλέκεται και τρίτο άτομο, συνεργός του δράστη.

xania-egklhma

Φωτογραφίες από zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση