HomeHL-GreeceΣκληρή ανακοίνωση ΠΟΑΣΥ.: Tο επόμενο πρωτάθλημα να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία αστυνομικών

Σκληρή ανακοίνωση ΠΟΑΣΥ.: Tο επόμενο πρωτάθλημα να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία αστυνομικών

Μετά τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοίνωση για τα σοβαρά επεισόδια στον τελικό κυπέλλου εξέδωσε η ΠΟΑΣΥ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων κάνει λόγο για τελικό Κυπέλλου Ευθύνης – Ανευθυνότητας που επικράτησε η δεύτερη με 0-3.

Όπως σημειώνει, «κάθε Κυριακή συμβαίνει σε πολλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, φίλαθλοι δηλαδή κατά το κοινώς λεγόμενο αλιτήριοι με όπλα πέτρες, τούβλα, μολότοφ, φωτοβολίδες, καδρόνια, καπνογόνα στρέφονται κατά αστυνομικών και κατά όποιου πραγματικού υγιούς φιλάθλου, με σκοπό τον τραυματισμό ακόμα ακόμα και τη δολοφονία.

Ναι για τέτοιους αλιτήριους μιλάμε.

Φυσικά όλοι τους απολαμβάνουν ασυλία από τις Π.Α.Ε., Ε.Π.Ο., ακόμη και από την επίσημη πολιτεία για διαφορετικούς φυσικά λόγους, οπαδικοί στρατοί για πίεση στην πολιτεία και για τα ψηφαλάκια που όλοι τους έχουν ανάγκη.

Και για να προλάβουμε το ερώτημα γιατί η Αστυνομία δεν τους συλλαμβάνει απαντάμε:

Γιατί η Αστυνομία, δεν έχει στην ουσία την ευθύνη και την διαχείριση αλλά οι Π.Α.Ε. και οι Απόστρατοι Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που έχουν προσληφθεί ως υπεύθυνοι ασφαλείας, για ευνόητους λόγους.

Η Ομοσπονδία θα λάβει πρωτοβουλίες ώστε το επόμενο πρωτάθλημα ίσως να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία αστυνομικών αφού αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι θα επιτραπεί να στέλνονται Αστυνομικοί στα γήπεδα, ως πρόβατα επί σφαγή, για να συνεχίσουν ορισμένοι το θεάρεστο έργο τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση