HomeΣΠΟΡΗ μάχη για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα

Η μάχη για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δείτε το πρόγραμμα του Απόλλωνα Σμύρνης, της Λαμίας και του Άρη έως το φινάλε της Β’ Εθνικής

Έμειναν πέντε στροφές ακόμη… Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της Β’ Εθνικής και Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και Άρης συνεχίζουν να παλεύουν για την άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα με τους δύο πρώτους να έχουν σαφές προβάδισμα.

Την αγωνιστική που μας πέρασε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Πανελευσινιακό και πλέον αρχίζουν για εκείνη τρία ντέρμπι στη σειρά κόντρα σε Λαμία, Τρίκαλα και Άρη.

Από την πλευρά τους, οι Φθιώτες δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ, έμειναν στην ισοπαλία (1-1), και έτσι ο Άρης κερδίζοντας τον Αχαρναϊκό μείωσε ξανά στους έξι βαθμούς έχοντας βέβαια και εκείνος ντέρμπι πλέον κόντρα σε ΟΦΗ, Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης κατά σειρά.

Στις πέντε αγωνιστικές οι τρεις ομάδες θα δώσουν πρακτικά τέσσερα ματς και θα πάρουν στα χαρτιά εκείνο με τον Πανθρακικό και μένει να φανεί εάν ο Άρης προλαβαίνει έναν εκ των δύο πρωτοπόρων. Δείτε, λοιπόν, ποιους θα αντιμετωπίσουν οι τρεις τους κατά σειρά από την 30ή έως την 34η αγωνιστική και βγάλτε τα συμπεράσματά σας (σ.σ. το σύμβολο @ χρησιμοποιείται για να δείξει ότι τα συγκεκριμένα ματς θα γίνουν εκτός έδρας για την εκάστοτε ομάδα).

Βαθμολογία

Απόλλων Σμύρνης 72

Λαμία 71

Άρης 63

Απόλλων Σμύρνης (75 β.)

@Λαμία

Τρίκαλα

@Άρης

Χανιά

@Πανθρακικός

Λαμία (72 β.)

Απόλλων Σμύρνης

@Άρης

Πανθρακικός

@Σπάρτη

Αναγέννηση Καρδίτσας

Άρης (66 β.)

@ΟΦΗ

Λαμία

Απόλλων Σμύρνης

@Πανθρακικός

Σπάρτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση