HomeΚΡΗΤΗΕντυπωσιακή η συμμετοχή των Ηρακλειωτών σε εθελοντική αιμοδοσία

Εντυπωσιακή η συμμετοχή των Ηρακλειωτών σε εθελοντική αιμοδοσία

Διοργανώθηκε από το Φόρουμ «Οδηγούμε με ασφάλεια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την αθρόα συμμετοχή των πολιτών ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Φόρουμ «Οδηγούμε με ασφάλεια», σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ηρακλείου-Λασιθίου», τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, στο Δημοτικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Οι Ηρακλειώτες και οι Ηρακλειώτισσες ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα των διοργανωτών και από νωρίς το  πρωΐ προσήλθαν στη Λότζια αναμένοντας τη σειρά τους για να προσφέρουν αίμα. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική, συμβολική και ουσιαστική πράξη προσφοράς προς το συνάνθρωπο αναδεικνύοντας με τον πλέον σαφή τρόπο το αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Η δράση αυτή αποτελεί μέρος της πολύπλευρης δράσης που έχει αναπτύξει το Φόρουμ «Οδηγούμε με ασφάλεια», το οποίο συνεχίζει με αμείωτη ένταση την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών για κοινωνικά ζητήματα, όπως η ασφαλής οδική συμπεριφορά και η ανάγκη για συστηματική αιμοδοσία από όλο και περισσότερους πολίτες, και δεσμεύεται για την ανάπτυξη και υλοποίηση κι άλλων τέτοιων δράσεων και πρωτοβουλιών στο μέλλον.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές σε σχετική τους ανακοίνωση:

«Η σημερινή συμμετοχή, η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και κάθε προσδοκία, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερο κουράγιο και νέες ιδέες, ώστε να διαδώσουμε το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και της στήριξης των συμπολιτών μας. Ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας κι εργαζόμαστε προς την επίτευξη του κοινού στόχου της αλληλεγγύης, της αλληλοϋποστήριξης, της προσφοράς στον συνάνθρωπο και της διάδοσης του εθελοντισμού, αναγνωρίζοντας την μεγάλη ανάγκη που έχει η χώρα μας για επάρκεια αίματος.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης!

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και προσέφεραν αίμα σώζοντας μια ζωή. Δίχως τη δική τους συμμετοχή, η προσπάθεια αυτή δεν θα είχε επιτυχία και δεν θα είχε επιτελέσει το στόχο της!

Η συμμετοχή του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμη των δράσεων του Φόρουμ ΄΄Οδηγούμε με ασφάλεια΄΄».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση