HomeHL-LifestyleΗ πρώην «Σταρ Ελλάς» Iσμήνη Νταφοπούλου παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Διαμαντή Αγγελάκη

Η πρώην «Σταρ Ελλάς» Iσμήνη Νταφοπούλου παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Διαμαντή Αγγελάκη

Το Σάββατο στο Λαγονήσι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το Σάββατο, η πρώην «Σταρ Ελλάς» Iσμήνη Νταφοπούλου και ο εφοπλιστής Διαμαντής Αγγελάκης. Το ζευγάρι μετά από τρία χρόνια σχέσης, επισημοποίησε το δεσμό του παρουσία συγγενών και φίλων στο Λαγονήσι.

ntafopoulou1

Φίλοι του ζευγαριού, ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram, κάνοντας γνωστό το ευτυχές γεγονός. Ο Διαμαντής Αγγελάκης μαζί με τον αδερφό του Γιώργο Αγγελάκη, αποτελούν την τρίτη γενιά της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και έχουν αναλάβει το τιμόνι της ναυτιλιακής εταιρείας. Η Ισμήνη Νταφοπούλου βρήκε στο πρόσωπο του τον άντρα της ζωής της και μετά την γνωριμία τους άφησε την καριέρα της στο μόντελινγκ.

ntafopoulou2

«Τα τελευταία δύο-τρία χρόνια τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά διανύω μια από τις καλύτερες μου φάσεις και αισθάνομαι τρομερά ευγνώμων γι’αυτό. Είμαι πολύ ήρεμη, χαρούμενη και παράλληλα δημιουργική. Εύχομαι να καταφέρω να διατηρήσω αυτή την ισορροπία στη ζωή μου, ανεξάρτητα από το επόμενο βήμα που ενδεχομένως θα αποφασίσω να κάνω στα προσωπικά μου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη το μοντέλο.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση