HomeHL-9“Τρέχουμε και συντρέχουμε”…για καλό σκοπό στην Ιεράπετρα

“Τρέχουμε και συντρέχουμε”…για καλό σκοπό στην Ιεράπετρα

Για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αθλητικός αγώνας αλληλεγγύης 6 χιλιομέτρων διοργανώνεται για άλλη μια χρονιά και φέτος στην Ιεράπετρα από τη Δημοτική Αρχή και μαθητές των Α’ και Β’ Τάξεων του 2ου ΓΕΛ της πόλης.

Ο αγώνας με σύνθημα “Τρέχουμε και συντρέχουμε”, που πραγματοποιείται για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα ξεκινήσεις στις 9.30 το πρωί με αφετηρία και τερματισμό την παραλία της Ιεράπετρας και το χώρο της υπαίθριας σκακιέρας πίσω από το παλιό δημαρχείο.

Όσοι συμμετάσχουν, είτε ως διαγωνιζόμενοι, είτε ως θεατές, καλό θα είναι να κρατούν όσπρια, ζυμαρικά, παξιμάδια, γάλα, ζάχαρη, κ.α., ακόμη και παιχνίδια.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

– 500 μέτρων για παιδιά Δημοτικού (αγόρια-κορίτσια): αφετηρία καφετερία Waikiki, τερματισμός υπαίθρια σκακιέρα

– 1.000 μέτρων για παιδιά Γυμνασίου (αγόρια-κορίτσια): αφετηρία Ξενοδοχείο Petra Mare, τερματισμός υπαίθρια σκακιέρα

– 6 χλμ. Γύρος της πόλης: αφετηρία και τερματισμός υπαίθρια σκακιέρα. Κατηγορίες, αγόρια 16-18 ετών, κορίτσια 16-18 ετών, άνδρες 19-40 ετών, γυναίκες 19-40 ετών, άνδρες 40 ετών και άνω, γυναίκες 40 ετών και άνω.

Διαδρομή γύρου πόλεως 6 χλμ: Παραλιακός πεζόδρομος Ιεράπετρας- Petra Mare – Νέος Περιφερειακός- χωματόδρομος – Ολυμπιονικών- στροφή στην οδό Χαρ. Τρικούπη – 1ο & 2ο Λύκειο Ιεράπετρας – Μ. Κατράκη – Σούπερ μάρκετ κάτω Μαρινόπουλος – Λιμάνι – Παραλία (Σκακιέρα τερματισμός )

Οι νικητές θα λάβουν χρυσό κύπελλο, ενώ οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο (χρυσό, αργυρό, χάλκινο).

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα και δροσερό κέρασμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση