HomeΚΟΣΜΟΣ«Τύφλα» στο μεθύσι ο Γιούνκερ στη Σύνοδο της Γενεύης

«Τύφλα» στο μεθύσι ο Γιούνκερ στη Σύνοδο της Γενεύης

Δημοσίευμα θέλει τον επικεφαλής της Κομισιόν να μην μπορούσε να σταθεί στα πόδια του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ πήγε στη σύνοδο της Γενεύης για το Κυπριακό τον Ιανουάριο… μεθυσμένος προέβη η βρετανική εφημερίδα Sun, λίγα 24ωρα μετά την κόντρα του επικεφαλής της ΕΕ με τη βρετανική κυβέρνηση ενόψει Brexit.

Με χθεσινό της δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Είναι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αλκοολικός;» η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του!

Η εφημερίδα επικαλείται διπλωματικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Γιούνκερ προκάλεσε αναστάτωση με την προκλητική συμπεριφορά του. Κατά τις ίδιες πηγές ο επικεφαλής της Κομισιόν σκόνταφτε σε έπιπλα, μπουρδουκλωνόταν με ανθρώπους και έστηνε «πηγαδάκια» με νεαρής ηλικίας παριστάμενους στη σύσκεψη.

Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί διάφορα για τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τη σχέση του με το αλκοόλ. Ορισμένοι ισχυρίζονται πως πίνει κονιάκ για πρωινό, ενώ άλλοι πως κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη Liberation, είχε πιει πολλά ποτήρια σαμπάνια.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση