HomeHL-Greece«Είχαμε σχέση με την κοπέλα» λέει ο τυφλός που φέρεται να βίασε τη φοιτήτρια

«Είχαμε σχέση με την κοπέλα» λέει ο τυφλός που φέρεται να βίασε τη φοιτήτρια

«Τι έκανα; ΑΜΕΑ είμαι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Τι έκανα ρε παιδιά; ΑΜΕΑ είμαι. Είχαμε σχέση με την κοπέλα» ήταν τα λόγια του 52χρονου που κατηγορείται ότι βίασε την 20χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη.

«Αυτό ήταν το φετίχ της» δήλωσε ο κατηγορούμενος βγαίνοντας από την εισαγγελία, επιχειρώντας να δικαιολογήσει ότι η 20χρονη βρέθηκε δεμένη.

Οπως είπε, η κοπέλα «ήταν με τη θέληση της» στο σπίτι του. Σε ερώτηση γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι απάντησε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί».»

viasmos3

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα)

Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)

Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του αλλά δεν αποκλείεται να προστεθεί τος επόμενες ημέρες.

Οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Ο 52χρονος αρχικά αρνήθηκε ότι γνώριζε την κοπέλα, σημειώνοντας μάλιστα πως τον είχε επισκεφθεί και στη συνέχεια είχε αναχωρήσει! Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι τη γνώριζε, αλλά υποστήριξε ότι όλα πραγματοποιήθηκαν με τη συγκατάθεση της νεαρής φοιτήτριας!

Η συγκλονιστική κατάθεση της φοιτήτριας

Η 20χρονη φοιτήτρια που «μαρτύρησε» στα χέρια του 52χρονου τυφλού στο διαμέρισμά του στη Δάφνη κατέθεσε πώς την βίασε.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ η άτυχη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι την αιφνιδίασε και την έβαλε αναισθητικό στο πρόσωπο.

«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…».

Αξιωματικοί ΕΛΑΣ: Είδαμε το βίντεο, ήταν φρίκη!

Οι έμπειροι άνδρες της ΕΛΑΣ που είδαν το βίντεο από τα γυαλιά-κάμερα το οποίο ανέβασε live στο Facebook ο 52χρονος τυφλός το περιγράφουν με μια λέξη: «Φρίκη!». Οπως εξηγούν «ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κοπέλα επί 24 ώρες με ερωτικά βοηθήματα. Την ξυλοκοπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές και όταν η φοιτήτρια συνέρχονταν την αναισθητοποιούσε ξανά» λένε.

Η αποκάλυψη της ιστορίας που συγκλονίζει έγινε χθες το μεσημέρι, όταν η ΕΛ.ΑΣ. έσπασε την πόρτα του ημιυπόγειου διαμερίσματος του 52χρονου στη Δάφνη, μετά την καταγγελία εξαφάνισης που υπέβαλαν οι γονείς της κοπέλας.

Δεμένη και φιμωμένη η κοπέλα

Η κοπέλα βρέθηκε δεμένη σε δωμάτιο του σπιτιού κατά τρόπο που παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία τρόμου και διαστροφής. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι εκεί πρέπει να βρισκόταν τουλάχιστον για ένα 24ωρο.

Η 20χρονη κοπέλα κατέθεσε πως πήγε στο σπίτι του για να τον βοηθήσει, αφού συμμετείχε σε πρόγραμμα του Δήμου και ο άνδρας τη βίασε κατ’ επανάληψη, ενώ επίσης βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του με κάμερες.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση