HomeΕΛΛΑΔΑΤο Ποτάμι: Νέα θεαματική τούμπα του Τσίπρα μέσα σε λίγες ώρες

Το Ποτάμι: Νέα θεαματική τούμπα του Τσίπρα μέσα σε λίγες ώρες

«Ούτε προθεσμίες, άλλη μια θεαματική τούμπα, από αυτές στις οποίες ειδικεύεται»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε το Ποτάμι με αφορμή τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Τρίπρας χθες και σήμερα για το ζήτημα των μέτρων για το χρέος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Ποταμιού Δημήτρη Τσιόδρα, ο κ. Τσίπρας, ενώ στο Υπουργικό Συμβούλιο είπε πως ισχύει στο ακέραιο ότι χωρίς λύση για το χρέος δεν υφίστανται μέτρα, τονίζοντας πως μέχρι τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 22 Μαΐου θα πρέπει να έχουν σαφώς περιγραφεί τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, σήμερα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ «πέταξε» το αυστηρό ύφος, λέγοντας απλώς πως οι δανειστές βρίσκονται μπροστά στην υποχρέωση να προχωρήσουν άμεσα σε ουσιαστικά μέτρα ρύθμισης του χρέους.

«Ούτε προθεσμίες, ούτε απειλές, ούτε βέτο, άλλη μια θεαματική τούμπα, από αυτές στις οποίες ειδικεύεται» σχολίασε ο κ. Τσιόδρας και διερωτώμενος τι μεσολάβησε, απέδωσε τη στάση του Πρωθυπουργού σε δηλώσεις Σόιμπλε και Ευρωπαίων, σύμφωνα με τις οποίες, όπως ανέφερε, πρώτα θα ψηφιστούν τα μέτρα και μετά θα ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος και οι όποιες αποφάσεις θα εφαρμοστούν μετά τη λήξη του προγράμματος το 2018.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ποταμιού, μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο κ. Τσίπρας έσπευσε να μαζέψει αυτά που με στόμφο μόλις χθες είχε εξαγγείλει για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.

«Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που παίρνουν στα σοβαρά όσα λέει;» κατέληξε.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση