HomeHL-9Άγιος Νικόλαος: Δώρισαν αναπηρικό αμαξίδιο σε μαθητή δημοτικού

Άγιος Νικόλαος: Δώρισαν αναπηρικό αμαξίδιο σε μαθητή δημοτικού

Με πρωτοβουλία του αντιπροέδρου του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Τα παιδιά με αναπηρία, δεν είναι κάτι πολύ μακριά από μας, δεν είναι ένας διαφορετικός και απόμακρος κόσμος. Ίσως στη γειτονιά, στο σχολείο ή ακόμα και μέσα στην οικογένειά μας, υπάρχει ένα παιδί που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην κίνηση, στην ομιλία, στην επικοινωνία! Τελικά αυτός ο κόσμος, είναι δίπλα μας και το «κλειδί» για να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των παιδιών με την οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα, το έχουμε μαζί μας. Καλούμαστε μόνο να το βάλουμε στην κλειδαριά» !

dorea-amaksidiou2

Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου «Λάττιος ΑμεΑ» και Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Μιχάλης Λεμονής, με αφορμή την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο ίδιος προκειμένου να αγοραστεί και να δωρηθεί  αναπηρικό αμαξίδιο σε μαθητή του Α΄Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, μετά την δωρεά ανάλογου χρηματικού ποσού, της οικογένειας Κριτσωτάκη στην μνήμη της κόρης τους Μαρίας.

Να σημειώσουμε ότι το αναπηρικό αμαξίδιο παρέλαβε ο πατέρας του μικρού μαθητή Αρμπέν Κάλα, ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τον κ. Λεμονή, όσο και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του συγκεκριμένου σχολείου κ. Χρύσα Καροφυλάκη, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο αμαξίδιο, θα δώσει στο εξής την δυνατότητα στο μαθητή να συμμετάσχει σε δράσεις πέραν του σχολικού του περιβάλλοντος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση