HomeHL-GreeceΑσύλληπτη ιστορία: Πώς δικηγόρος Αθηνών εκβίαζε ιερέα και του πήρε 700.000 ευρώ!

Ασύλληπτη ιστορία: Πώς δικηγόρος Αθηνών εκβίαζε ιερέα και του πήρε 700.000 ευρώ!

Μαζί με τον σύζυγο της και άλλους συνεργούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για εκβιασμό ιερέα κατηγορείται 48χρονη πρώην δικηγόρος της Αθήνας!

Η 48χρονη, η οποία είχε διαγραφεί από τον ΔΣΑ το 2006, μαζί με τον σύζυγό της, έναν αστυνομικό και ένα ακόμη άτομο που παρουσιαζόταν ως δημοσιογράφος, είχαν στήσει κύκλωμα το οποίο είχε βάλει ως… στόχο του έναν ιερέα.

Η δικηγόρος κατάφερε να πείσει το θύμα της να τής δώσει χρήματα λέγοντάς του ότι είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. Συγκεκριμένα του ζήτησε 4.000 ευρώ προκειμένου να μεσολαβήσει σε αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. για να μην ενεργοποιηθεί η σύλληψή του.

Ωστόσο, ο ιερέας καταγγέλλει ότι η 48χρονη δεν ήταν η πρώτη φορά που τον εκβίαζε για να του αποσπάσει χρήματα λέγοντας μάλιστα ότι στο παρελθόν είχε καταφέρει να του πάρει ούτε λίγο ούτε πολύ 687.000 ευρώ εκβιάζοντάς τον με πολύ προσωπικές και ευαίσθητες υποθέσεις του, ενώ κατήγγειλε, επίσης, ότι μια μέρα πριν συλληφθεί είχε προσπαθήσει να αποσπάσει 60.000 ευρώ από τον αδελφό του!

Τελικά ο ιερέας κατήγγειλε τον τελευταίο εκβιασμό και ενώ ήταν σε συνεννόηση με την αστυνομία, συναντήθηκαν για να της δώσει τα χρήματα τα οποία ήταν προσημειωμένα και έτσι λίγο αργότερα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφερεν να την συλλάβουν.

Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση