HomeΕΛΛΑΔΑΣήμερα ελπίζει να αποφυλακιστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Σήμερα ελπίζει να αποφυλακιστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Το διαβατήριό του το τελευταίο εμπόδιο που καθυστέρησε την έξοδό του από τη φυλακή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να έχει συγκεντρώσει από την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα τις 27 Απριλίου, το απαιτούμενο ποσό που είχε οριστεί ως εγγύηση για να αποφυλακιστεί, ωστόσο ο Άκης Τσοχατζόπουλος παραμένει στον Κορυδαλλό και υπάρχει η προσδοκία σήμερα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την έξοδό του από τη φυλακή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην υπουργού, οι συνήγοροί του δεν κατάφεραν να βρουν μέχρι χθες στις 3 το μεσημέρι το διαβατήριο του πρώην υπουργού, το οποίο είναι απαραίτητο καθώς στους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί περιλαμβάνεται και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Έτσι, το διαβατήριο του Άκη Τσοχατζόπουλου πρέπει να παραδοθεί εκ νέου στις αρχές. Ωστόσο οι συνήγοροί του δεν βρήκαν την υπηρεσία που το κατέχει εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα ο καταδικασμένος σε 20ετή κάθειρξη πρώην υπουργός να μείνει και τη χθεσινή μέρα στον Κορυδαλλό.

Σήμερα η διαδικασία αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί και να εκδοθεί εγκαίρως το αποφυλακιστήριο.

Αυτό φαίνεται να είναι και το τελευταίο εμπόδιο για την έξοδο του Άκη Τσοχατζόπουλου από τη φυλακή καθώς, σύμφωνα με την πλευρά του πρώην υπουργού, όλες οι υπόλοιπες εκκρεμότητες έχουν τακτοποιηθεί.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση