HomeΕΛΛΑΔΑΣυνελήφθη 34χρονος που πυροβόλησε ζευγάρι στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Συνελήφθη 34χρονος που πυροβόλησε ζευγάρι στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 11 Φεβρουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη ενός 34χρονου Αλβανού που πυροβόλησε και αποπειράθηκε να ληστέψει ζευγάρι στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής.

Ο 34χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στο Γκύζη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ληστείας.

Ο δράστης μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, το πρωί της 11ης Φεβρουαρίου 2017, προσέγγισαν το ζευγάρι που βρισκόταν την στιγμή εκείνη εντός του αυτοκινήτου και με την απειλή πιστολιού τους ακινητοποίησαν και ασκώντας σωματική βία επιχείρησαν να τους ληστέψουν, πυροβολώντας ταυτόχρονα προς το όχημα.

Ο 29χρονος αμυνόμενος, προσπάθησε να τους απωθήσει και τότε ένας εκ των δραστών πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι. Στη συνέχεια τους απέσπασαν χρήματα, ένα ρολόι, ένα πορτοφόλι, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 34χρονος φερόμενος ως δράστης είχε κατά το παρελθόν συλληφθεί για το αδίκημα της κλοπής.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζεται.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση