HomeHL-LifestyleΗ Μίντλετον φωτογράφισε την πριγκίπισσα Σάρλοτ -Έγινε 2 ετών, άλλαξε πολύ

Η Μίντλετον φωτογράφισε την πριγκίπισσα Σάρλοτ -Έγινε 2 ετών, άλλαξε πολύ

Την τράβηξε η μητέρα της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία νέα φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ, τραβηγμένη και αυτή τη φορά από τη μητέρα της τη δούκισσα του Κέμπριτζ, έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι του Κένσινγκτον, με αφορμή τα δεύτερα γενέθλιά της που είναι αύριο.

Οι γονείς της μικρής Σάρλοτ, Γουίλιαμ και Κέιτ, δήλωσαν «ευτυχισμένοι» που μοιράζονται αυτή τη φωτογραφία που σηματοδοτεί τη μοναδική αυτή μέρα της μονάκριβης κόρης τους.

sarlot2

Η φωτογραφία, τραβήχτηκε μέσα στον Απρίλιο στο σπίτι της οικογένειας στο Νόρφολκ και σε αυτή η μικρή πριγκίπισσα φορά ένα κίτρινο κάρντιγκαν με γαλάζια προβατάκια, ενώ έχει μαζεμένα στην πλευρά με κοκαλάκι τα μαλλιά της.

Στο μήνυμά της η βασιλική οικογένεια ευχαριστεί τον κόσμο για τα υπέροχα μηνύματα που στέλνει και εκφράζει την ελπίδα ότι θα απολαύσουν τη φωτογραφία. Όπως σημειώνει πάντως η Telegraph, η φωτογραφία θα αποδειχτεί πολύτιμη για τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας λόγω των περιορισμένων εμφανίσεων της μικρής πριγκίπισσας.

sarlot3

Η Σάρλοτ φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά την ημέρα της γέννησης της, στις 2 Μαΐου του 2015, όταν η μητέρα της Κέιτ την κράτησε έξω από το μαιευτήριο.

Έλαβε το όνομα Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα προς τιμή της γιαγιάς της Νταϊάνα και της προγιαγιάς της, της βασίλισσας Ελισάβετ.

sarlot4

Οι προσωπικές οικογενειακές φωτογραφίες αποτελούν παράδοση για τη βασιλική οικογένεια του Κέμπριτζ καθώς για τα πρώτα γενέθλια της μικρής, οι φωτογραφίες ήταν τραβηγμένες από τη μητέρα της.

sarlot5

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δεύτερα γενέθλια του ο πρίγκιπας Τζορτζ φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά του πατέρα του από τον διάσημο φωτογράφο Μάριο Τεστίνο.

sarlot6

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση