HomeΣΠΟΡΑΕΕΚ ΙΝΚΑ Ρόδο 3-2

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ Ρόδο 3-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ζωντανές τις ελπίδες παραμονής στη Γ’ Εθνική κράτησε την Κυριακή  η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, κερδίζοντας εντός έδρας τη Ρόδο με 3-2 για την 27η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Το σκορ άνοιξε ο Περδικάκης με κοντινό πλασέ στο 43′, για να γράψει το 2-0 ο Ντεντάκης στο 66′ με μονοκόμματο σουτ ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Σουμπασάκης.

Το τρίτο γκολ για τους Κρητικούς, που με 21 βαθμούς παραμένουν ουραγοί και στο -2 από τον 14ο Ηλυσιακό, πέτυχε ο Βεστάκης με σουτ στο 71′, για να μειώσει η Ρόδος με σουτ του Πιτταρά στο 76ο λεπτό.

Στο 87′ ο αγώνας έγινε θρίλερ ύστερα από το γκολ του Τζιμογιάννη για το 3-2, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το σφύριγμα της λήξης και η ομάδα του Μύρωνα Σηφάκη συνεχίζει να αναπνέει.

Οι φιλοξενούμενοι, που ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζιβίλογλου στο 90′, είναι στη 10η θέση με 27 βαθμούς, μαζί με την Κηφισιά.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Παληγεώργος, Δημήτρης, Ντεντάκης, Καρβουνιάρης, Ζντράβκοβιτς (69′ Κυτράκης), Σουμπασάκης, Αρσενίεβιτς, Τσίτας (88′ Σταθινάκης), Περδικάκης (53′ Βεστάκης).

ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Τερζόπουλος): Πάππος, Δημητριάδης (86′ Βολονάκης), Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας (79′ Τζιμογιάννης), Κασαπάκης, Ανδρίκος, Ιμεραλιλάι, Τζιβίλογλου, Στεφανίδης, Μοσχάκης, Πιτταράς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση