HomeHL-SportsΕργοτέλης Πανθηραϊκός 2-0

Εργοτέλης Πανθηραϊκός 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Ηρακλειώτες επικράτησαν με 2-0 του Πανθηραϊκού

Στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ιωνικού παραμένει ο Εργοτέλης, που νίκησε με 2-0 τον Πανθηραϊκό στην κυριακάτικη  αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, λοιπόν, μετρά 55 βαθμούς έναντι 57 των Νικαιωτών και ελπίζει να ανατρέψει το σκηνικό στα τρία τελευταία παιχνίδια, ώστε να είναι εκείνη τελικά που θα πάρει την άνοδο για τη Β’ Εθνική.

Στο Παγκρήτιο ο Σερτζίνιο βρήκε δίχτυα στο 8′, αλλά υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφσάιντ, για να χάσουν οι γηπεδούχοι την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς με κεφαλιά του Κατσικοκέρη στο 15′ που πέρασε άουτ.

Στο 23ο λεπτό η κοντινή κεφαλιά του Μισέλ ήταν για λίγο άστοχη και τελικά η υπεροχή των Ηρακλειωτών καρποφόρησε τέσσερα λεπτά αργότερα, καθώς ο Σερτζίνιο βρήκε ολομόναχο τον Λεάλ και ο Ουρουγουανός άσος με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 39′ ο Λεάλ εκτέλεσε κόρνερ και η κεφαλιά του Κατσικοκέρη πέρασε άουτ, ενώ άστοχο ήταν και το φάουλ του πρώτου στο 57′ από καλή θέση.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι, που με 29 βαθμούς είναι στην 8η θέση, πήγαν να κάνουν τη ζημιά στο 75′, καθώς ο Μυρθιανός σημάδεψε το δοκάρι με σέντρα σουτ, για να έρθει τελικά το 2-0 λίγο πριν τη λήξη.

Συγκεκριμένα, στο 90′ ο Καϊμακαμούδης έκανε την ατομική προσπάθεια και με πλασέ βρήκε δίχτυα, σφραγίζοντας την επικράτηση του Εργοτέλη.

EΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Μισέλ (75′ Καϊμακαμούδης), Σερτζίνιο, Ρουσάκης (46′ Γκοτσούλιας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μίνγκας (60′ Βελλίνης).

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Μπαμπανιώτης, Κορτσινίδης, Γκαλαγκάνης, Μπακάλης, Σαββίδης, Λούκας, Κρίτσας, Μυρθιανός, Περγιαλής, Λαζαρίδης (64′ Ζώνας), Γιόνδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση