HomeΣΠΟΡΆκης Μάντζιος: «Δεν έχουμε διαιτητική εύνοια φέτος»

Άκης Μάντζιος: «Δεν έχουμε διαιτητική εύνοια φέτος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης δήλωσε ότι δεν είχε εικόνα για το πέναλτι που πήρε η ομάδα του στο «Γεντί Κουλέ»

Με έναν πολύτιμο βαθμό στις βαλίτσες του επιστρέφει ο Απόλλων Σμύρνης από το Ηράκλειο. Μπορεί να μην ήταν καλός κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά κατάφερε να πάρει το  1-1 με πέναλτι-ανακάλυψη του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε για τη συγκεκριμένη φάση και είπε πως δεν έχει ξεκάθαρη άποψη, ενώ τόνισε ότι η δική του ομάδα δεν έχει φέτος την εύνοια της διαιτησίας.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα και έπαιξε παθιασμένα. Έχει μεγάλη ιστορία και ποιότητα. Είναι ένας σημαντικός ο βαθμός και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά.

Ήταν ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις. Ο ΟΦΗ απείλησε με στημένα και είχαμε και μεις φάσεις. Ήταν ένα δυνατό ματς. Μας πίεσε αλλά πήραμε ένα βαθμό – χρυσάφι. Το ματς κρίθηκε στην λεπτομέρεια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Ο,τι έγινε εξώ αγωνιστικά θα τα κρίνεται εσείς. Δεν θέλει κανένας να βλέπει τέτοιες εικόνες στα γήπεδα γενικά. Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για το πέναλτι, δεν φαίνεται. Εμείς δεν έχουμε διαιτητική εύνοια φέτος. Έχουμε πάρει βαθμούς και νίκες μετά το 80’».

Διαφήμιση
Διαφήμιση