HomeΕΛΛΑΔΑΣτο δικαστήριο η Δήμητρα Λιάνη για ζημιές σε βίλα που νοίκιαζε

Στο δικαστήριο η Δήμητρα Λιάνη για ζημιές σε βίλα που νοίκιαζε

Νέα δικαστική διαμάχη με τη Χριστιανική Ένωση Νεανίδων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για βανδαλισμό κατηγορεί η Χριστιανική Ένωση Νεανίδων (ΧΕΝ) τη χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου Δήμητρα Λιάνη, σε νέο επεισόδιο στη δικαστική τους διαμάχη.

Η υπόθεση αφορά ένα ακίνητο της ΧΕΝ που είχε κάποτε μισθώσει στη κ. Λιάνη. Αυτή τη φορά την οδήγησε στο δικαστήριο, μαζί με τον εγγυητή της, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, διεκδικώντας αποζημίωση για το μίσθιο, κάνοντας λόγο για βανδαλισμούς στο ακίνητο.

Η ταμίας της Ένωσης ήταν ιδιαίτερα καυστική στην κατάθεσή της. «[…] η Δήμητρα Λιάνη ήταν συστηματικά δύστροπη στην καταβολή των μισθωμάτων. Τον Νοέμβριο 2013 καταγγείλαμε τη μίσθωση λόγω μη πληρωμής των μισθωμάτων. Εκείνη, παρά την παρέλευση της προθεσμίας, δεν παρέδιδε το μίσθιο και ασκήσαμε αγωγή με την οποία πετύχαμε την αποβολή της το Σεπτέμβριο 2014» ανέφερε η Ο.Γ.

Και συνέχισε:

«Το μίσθιο είναι σε χείριστη κατάσταση. Πρόκειται για κατοικία σε συγκρότημα στην Εκάλη 330 τμ. Όταν μπήκαμε μέσα υπήρχε δυσοσμία, υγρασία παντού, έλειπαν καπάκια από τουαλέτες και γενικά ήταν ένα σπίτι βανδαλισμένο. Βάλαμε μηχανικό να υπολογίσει τη ζημιά. Το κόστος για να το επαναφέρουμε ήταν πολύ μεγάλο και έτσι το πουλήσαμε για 450.000 ευρώ αντί για 600.000 ευρώ».

«Το σπίτι είχε κατασκευαστικά προβλήματα» είπε ο φίλος και στενός συνεργάτης Θ.Α της κ. Λιάνη. «Πάντως την ημέρα που παραδώσαμε το σπίτι δεν παραπονέθηκε κανείς» είπε μεταξύ άλλων.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση