HomeΚΡΗΤΗ«Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» στο Ηράκλειο

«Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» στο Ηράκλειο

Συμμετοχή της ομάδας στο Run Greece

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» θα συμμετάσχει μεθαύριο Κυριακή 30 Απριλίου σε όλες τις διαδρομές του Run Greece στο Ηράκλειο, δηλαδή των 10χλμ, των 5 χλμ. καθώς και τους παιδικούς αγώνες.

Την ομάδα θα αποτελούν, εργαζόμενοι της Novo Nordisk Hellas με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Ολύμπιο Παπαδημητρίου, μέλη του Παγκρήτιου Συλλόγου για το Νεανικό Διαβήτη καθώς και μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της εταιρείας, στον εκθεσιακό χώρο των χορηγών- στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, κοντά στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα πραγματοποιούνται δωρεάν μετρήσεις σακχάρου αίματος. Οι μετρήσεις θα γίνουν μεταξύ 9:00π.μ. και 12:30 μ.μ.

Η διευθύντρια εταιρικών υποθέσεων της Novo Nordisk Ελλάς κ. Μ. Καραγεώργου με αφορμή τον δεύτερο αγώνα του Run Greece στο Ηράκλειο δήλωσε: «Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης είναι για 2η συνεχή χρονιά επίσημος υποστηριχτής σε όλα τα δρομικά γεγονότα του ΣΕΓΑΣ.

Σκοπός μας είναι να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση, να βελτιώσουμε την πρόληψη και να προάγουμε την έγκαιρη διάγνωση στο διαβήτη. Θα συνεχίσουμε μέσα στο 2017 να εντείνουμε τις προσπάθειες μας τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στην πολιτική αρένα προκειμένου να αναχαιτιστεί η πανδημία του αιώνα που ονομάζεται διαβήτης».

Σχετικά με την Novo Nordisk

Η Novo Nordisk είναι μια εταιρεία με παγκόσμια παρουσία στον τομέα της υγείας και με περισσότερα από 90 χρόνια καινοτομίας και πρωτοπορίας στη θεραπεία του διαβήτη.

Με βάση αυτήν την κληρονομιά, αποκτήσαμε την εμπειρία αλλά και την ικανότητα να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση και άλλων σοβαρών χρόνιων παθήσεων, όπως είναι η αιμορροφιλία, οι διαταραχές ανάπτυξης και η παχυσαρκία.

Με έδρα τη Δανία, απασχολεί περίπου 42.600 εργαζόμενoυς σε 75 χώρες ενώ τα προϊόντας της κυκλοφορούν σε περισσότερες από 180 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.novonordisk.com , Facebook , Twitter, LinkedIn, YouTube ή www.novonordisk.gr

Για περισσότερες πληροφορίες Μαίρη Καραγεώργου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων: (00 30) 6943 902204, (00 30)210-6071628, [email protected] Λουκία Θεοφανοπούλου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Τύπου: (0030 ) 6944 187109, (00 30) 210 6071604 , [email protected]

Διαφήμιση
Διαφήμιση