HomeHL-9Ώρες αγωνίας για τον 11χρονο με τα εγκαύματα

Ώρες αγωνίας για τον 11χρονο με τα εγκαύματα

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του 11χρονου αγοριού που χθες το πρωί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο θώρακα και στην πλάτη.

Ο μαθητής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Βενιζέλειο νοσοκομείου προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Εκεί οι γιατροί, αφού έδωσαν τις πρώτες βοήθειες έκριναν ότι ο 11χρονος θα πρέπει να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ και συγκεκριμένα στη ΜΕΘ Παίδων.

Όπως δήλωσε στο cretapost ο διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Τασσόπουλος: «Η κατάσταση της υγείας του 11χρονου είναι σοβαρή. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων με τους γιατρούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί όταν το παιδί που βρισκόταν στο σπίτι του πιθανότατα να κρατούσε κάποιο κερί ή κάποια άλλη εστία φωτιάς και κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι τώρα, έπεσε πάνω στην μπλούζα του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει τα εγκαύματα στο θώρακα και στην πλάτη, έκτασης περίπου 50%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη ένα αγοράκι είχε υποστεί εγκαύματα όταν έπαιζε με έναν αναπτήρα στην αυλή του σπιτιού του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση