HomeΚΡΗΤΗΝέο καλαθοφόρο όχημα στο Δήμο Ρεθύμνου

Νέο καλαθοφόρο όχημα στο Δήμο Ρεθύμνου

Αξίας 34.720 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα νέο καλαθοφόρο όχημα θα παραλάβει αύριο, Παρασκευή  28 Απριλίου 2017,στις 9 το πρωί, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στ. Σπανουδάκης  και η επιτροπή παραλαβής, στο αμαξοστάσιο του Δήμου, στα Μισίρια.

Το καλαθοφόρο όχημα, με το οποίο  ενισχύεται ο μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου Ρεθύμνης, θα αξιοποιηθεί στο κλάδεμα δένδρων και φυτών δασικών οδών. Ο Δήμος διέθεσε για την αγορά του το ποσό των 34.720 ευρώ  και το προμηθεύτηκε κατόπιν ανοιχτού, διεθνή διαγωνισμού, που διενήργησε το Τμήμα Λογιστηρίου – προμηθειών – αποθήκης του Δήμου για λογαριασμό της Τεχνικής του Υπηρεσίας.

Παρεμβάσεις ηλεκτροφωτισμού

Μια σειρά παρεμβάσεων αποκατάστασης φωτισμού σε κεντρικά σημεία της πόλης ολοκλήρωσε την περασμένη εβδομάδα το συνεργείο ηλεκτροφωτισμού του Δήμου υπό την καθοδήγηση και το συντονισμό του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Λελεδάκη Δημήτρη.

Συγκεκριμένα, αντικαταστάθηκε το υπόγειο καλώδιο που τροφοδοτούσε με ρεύμα τους φωτοστάτες  στην περιοχή από το Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» έως το Δημοτικό Κήπο, το οποίο είχε υποστεί βλάβη, με αποτέλεσμα τον ανεπαρκή φωτισμό της περιοχής.

Το ίδιο πρόβλημα ταλαιπωρούσε την περιοχή της οδού Γερακάρη στο ύψος της Βίκτωρος Ουγκώ όπου προκλήθηκε φθορά στο υπόγειο καλώδιο ρεύματος από τις πρόσφατες εργασίες αντικατάστασης των κυβολίθων  στο εν λόγω τμήμα της οδού. Το συνεργείο του Δήμου αντικατέστηκε το καλώδιο και αποκατέστησε το φωτισμό της οδού.

Επίσης, στη στροφή για τον Οικισμό του  Γάλλου, στο ύψος του Στρατοπέδου,  κατόπιν  σύγκρουσης οχήματος πάνω στο κιβώτιο της ΔΕΗ, προκλήθηκε βλάβη στο σύστημα ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή.  Ο Δήμος έκανε τις απαραίτητες επεμβάσεις αποκατάστασης των φθορών και η ΔΕΗ προχώρησε, στη συνέχεια, στη σύνδεση του ρεύματος.

Με την ευκαιρία, παρακαλούμε τους συμπολίτες να δείχνουν κατανόηση σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων που σημειώνονται στις αποκαταστάσεις τέτοιων βλαβών,  οι οποίες οφείλονται είτε στην έλλειψη επαρκούς προσωπικού είτε στη χρονοβόρα, τις περισσότερες φορές, διαδικασία προμήθειας των απαιτούμενων υλικών δεδομένου ότι ο Δήμος δεν διαθέτει όλα τα υλικά  στην αποθήκη του.

Επιπλέον τους παρακαλούμε να συνδράμουν το έργο της υπηρεσίας, ενημερώνοντας στο τηλέφωνο  28310 57940, για τις βλάβες ή τις φθορές που οι ίδιοι διαπιστώνουν ότι υπάρχουν σε σημεία της πόλης ή της ευρύτερης περιοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση