HomeΚΡΗΤΗΕκλογο-απολογιστική συνέλευση στην Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Κρήτης

Εκλογο-απολογιστική συνέλευση στην Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Κρήτης

Στην πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Κρήτης, καλεί τις Ενώσεις των Συλλόγων Γονέων της Κρήτης (δια των αντιπροσώπων τους) σε Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, στις 11:00 π.μ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2017,  στις 11:00 π.μ., στις Γουρνες (πρώην αμερικάνικη βάση).

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι:

1.Νομιμοποίηση αντιπροσώπων

2.Εκλογή Προεδρείου

  1. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  2. Διοικητικός Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. &
  3. Διεξαγωγή εκλογών για ανάδειξη:-Τακτικών και Αναπληρωματικών μελών νέου Δ.Σ. & -Αντιπροσώπων για την ΑΣΓΜΕ

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσει κάθε Ένωση για τη νομιμοποίηση της είναι:

-Πρακτικό Γ.Σ. & Αρχαιρεσιών (υπογεγραμμένο από την Εφορευτική Επιτροπή).

-Καταστάσεις παρόντων και ψηφισάντων μελών.

-Κατάσταση των εκλεγμένων αντιπροσώπων και των αναπληρωματικών τους με  πλήρη στοιχεία (Ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις, ηλ/κές δ/νσεις, τηλέφωνα).

-Κατάσταση των μελών του ΔΣ με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας επίσης.

-Βεβαίωση του ΔΣ της Ένωσης για τον αριθμό των μαθητών των σχολικών μονάδων ανά σχολείο της Ένωσης, καθώς και τον αριθμό των μαθητών οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν στις αρχαιρεσίες μέσω των γονέων τους (για τα σχολεία που συμμετείχαν στις διαδικασίες -αν δεν προκύπτει από τις καταστάσεις παρόντων και ψηφισάντων)

Για την εγγραφή νέου μέλους – Ένωσης απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

-Αντίγραφο του καταστατικού της Ένωσης.

-Σύνθεση Δ.Σ. με πλήρη στοιχεία (Ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις, ηλ/κές δ/νσεις, τηλέφωνα).

-Αντίγραφο μητρώου μελών – συλλόγων της Ένωσης.

Το δικαίωμα εγγραφής της κάθε Ένωσης είναι 20 ευρώ και της ετήσιας συνδρομής στα 10 ευρώ, για κάθε εκλεγμένο αντιπρόσωπο της Ένωσης στην Ομοσπονδία.

Οι αντιπρόσωποι των Ενώσεων Γονέων μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα κατά την διάρκεια της Γ.Σ., μετά την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής και πριν αρχίσει η διαδικασία των εκλογών.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να προσκομιστούν μέχρι και την ημερομηνία της Γ.Σ., οπωσδήποτε όμως πριν την έναρξη των εργασιών αυτής.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία «καλεί τα ΔΣ των Ενώσεων, για την καλύτερη προετοιμασία και την αποφυγή καθυστερήσεων, να επιδώσουν ή να αποστείλουν τα παραπάνω δικαιολογητικά στο ΔΣ της Ομοσπονδίας μέχρι την 20η Μαΐου. Η παράδοση μπορεί να γίνεται στην πρόεδρο ή την γραμματέα.

Ενημερώνουμε τους αντιπροσώπους ότι είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο στοιχείο ταυτοπροσωπίας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση