HomeHL-SportsΣυνάντηση του ΟΦΗ στην Αθήνα με τον Γ.Γ.Α. Ιούλιο Συναδινό

Συνάντηση του ΟΦΗ στην Αθήνα με τον Γ.Γ.Α. Ιούλιο Συναδινό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό στην Αθήνα, είχε ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Ζερβάκης.

Στη συνάντηση έγινε μια πλήρης ενημέρωση στον Γ.Γ.Α για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΦΗ και το δυναμικό ρόλο που παίζουν στον αθλητισμό και την κοινωνία του Ηρακλείου και της Κρήτης και ζητήθηκε η συνδρομή της πολιτείας σε θέματα που αφορούν στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των αθλητικών υποδομών του συλλόγου.

Ο κ. Συναδινός  έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ και την  έναρξη της συνεργασίας μεταξύ της Γ.Γ.Α., του ΟΦΗ και των τοπικών αρχών του Ηρακλείου Κρήτης για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων  του συλλόγου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε εκτός από τον  Γενικό Γραμματέα αθλητισμού και ο Γιώργος Καλούδης, ειδικός σύμβουλος της ΓΓΑ και μέλος της νομικής της υπηρεσίας.

Από πλευράς ΟΦΗ το παρών έδωσε ο Κώστας Ζερβάκης και ο φίλος του ΟΦΗ Αντώνης Κακουλάκης.

Mε ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό για το ειλικρινές ενδιαφέρον που δείχνουν για τα θέματα του ΟΦΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση