HomeΕΛΛΑΔΑΣύσκεψη για την επιτήρηση των ελληνικών συνόρων την Πέμπτη

Σύσκεψη για την επιτήρηση των ελληνικών συνόρων την Πέμπτη

Στο υπουργείο Ναυτιλίας παρουσία του Εκτελεστικού Διευθυντή της FRONTEX

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευρεία σύσκεψη για την επιτήρηση των θαλασσίων και των χερσαίων συνόρων της Ελλάδας και τη συνδρομή που παρέχει η FRONTEX θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής την Πέμπτη στις 10.00.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται με την ευκαιρία της προγραμματισμένης επίσκεψης του Εκτελεστικού Διευθυντή της FRONTEX, Fabrice Leggeri, στην Ελλάδα. Ο κ. Leggeri θα συνοδεύεται από τετραμελή αντιπροσωπεία ανωτάτων στελεχών της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής – Ακτοφυλακής.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι υπουργοί Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτιος Ράπτης.

Σημειώνεται, σε ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας, ότι η Frontex (Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή), αποτελεί πλέον την αρμόδια Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διαχείριση της συνεργασίας σε θέματα επιτήρησης – φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.
tovima.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση