HomeHL-9Αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο η δίκη για το διπλό φονικό του Προφήτη Ηλία

Αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο η δίκη για το διπλό φονικό του Προφήτη Ηλία

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οι κατηγορούμενοι στο δικαστήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο μετά την έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης για την υπόθεση του διπλού φονικού στον Προφήτη Ηλία, παρουσία των δύο κατηγορουμένων, ανακοινώθηκε η αναβολή της για τις 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Η αναβολή προέκυψε καθώς ο δικηγόρος της πλευράς του ενός θύματος λόγω κωλύματος δεν μπορούσε να παραστεί στη διαδικασία, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η αναβολή της.

Στις δικαστικές αίθουσες επρόκειτο να αναβιώσει σήμερα η υπόθεση του διπλού φονικού στον Προφήτη Ηλία με θύματα τον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη και τον 64χρονο Μανόλη Σταυρουλάκη, η οποία είχε συγκλονίσει την Κρήτη.

Ο 57χρονος σήμερα κρεοπώλης και βασικός κατηγορούμενος για τη διπλή δολοφονία μεταφέρθηκε από τις φυλακές όπου και βρίσκεται εκτίοντας την πρωτόδικη ποινή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο, ενώ στην Πλατεία Δασκαλογιάννη παρέμενε πλήθος κόσμου, συγγενείς των δύο θυμάτων και συγχωριανοί τους, αναμένοντας την εξέλιξη της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο του 2012, ο κατηγορούμενος πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε θανάσιμα τον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη, ενώ από τα σκάγια του έχασε τη ζωή του και ο Μανόλης Σταυρουλάκης.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου επρόκειτο να καθίσει σήμερα και ο αδελφός του κρεοπώλη ο οποίος κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη, Γιάννη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση