HomeHL-9Παραδίδεται τμήμα του ΒΟΑΚ – Προσοχή στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Παραδίδεται τμήμα του ΒΟΑΚ – Προσοχή στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραδίδεται σήμερα στην κυκλοφορία τμήμα του ΒΟΑΚ, όπου εκτελείτο το έργο Γούρνες Χερσόνησος.

Ωστόσο η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μία μόνο λωρίδα ανά κατεύθυνση, γι’αυτό και οι οδηγοί θα πρέπει να επιδεικνύουν την μέγιστη προσοχή και να μετακινούνται σύμφωνα με την υπάρχουσα σήμανση.

Στην ανακοίνωση του ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. αναφέρει:

“Από την Τετάρτη 26 Απριλίου ρυθμίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του έργου «Γούρνες – Χερσόνησος».

Ειδικότερα οι ρυθμίσεις αφορούν: τη διαδρομή από την Παλαιά στην Νέα Εθνική οδό από τον κόμβο Γουρνών έως τον κόμβο Καστελίου, και θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται σταδιακά από τις 12.00 το μεσημέρι και μετά.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μια λωρίδα ανά κατεύθυνση σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη εργοταξιακής σήμανσης και την από 24-4-2017 σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Σημειώνεται επίσης, ότι στην περιοχή του κόμβου Γουρνών δεν θα λειτουργεί προσωρινά (για μια εβδομάδα περίπου) η είσοδος από Γούρνες προς τον Άγιο Νικόλαο.

Επίσης η έξοδος των οχημάτων στον κόμβο Γουρνών, που κινούνται από Άγιο Νικόλαο προς την περιοχή Γουβών και Κοκκίνη Χάνι προσωρινά δεν θα λειτουργεί. Έτσι, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τον ανισόπεδο κόμβο Καστελίου μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την τοποθετημένη κατακόρυφη και οριζόντια εργοταξιακή σήμανση (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές από τον Διευθυντή Συγκοινωνιακών Γιώργο Αγαπάκη, τηλ. : 2810335790).

Διαφήμιση
Διαφήμιση