HomeHL-9Βράβευσαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την προσφορά του στον αθλητισμό

Βράβευσαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την προσφορά του στον αθλητισμό

Η Δημοτική Αρχή του Πλατανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Παναγιώτη Γιαννάκη, έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, βράβευσε την περασμένη Κυριακή 23 Απριλίου στα Χανιά, ο Δήμος Πλατανιά.

Ο Π. Γιαννάκης, ο οποίος ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος του 6ου Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης που διοργανώθηκε με επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο Ταυρωνίτη του Δήμου Πλατανιά και στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού του Δήμου Χανίων το περασμένο Σαββατοκύριακο, βραβεύτηκε από το Δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ του Δ. Πλατανιά κ. Πολυχρόνη Σημαντηράκη για τη μεγάλη προσφορά του – τόσο ως παίχτης όσο και ως προπονητής – στην ελληνική καλαθοσφαίριση και στον ελληνικό αθλητισμό εν γένει.

vravefsi-p-giannaki

Παράλληλα, το Σάββατο 22 Απριλίου ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί από το Δήμαρχο Πλατανιά και στελέχη της δημ. αρχής σε μνημεία του Δήμου Πλατανιά ενώ στη συνέχεια έδωσε το παρών στο κλειστό γυμναστήριο Ταυρωνίτη όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση του 6ου τουρνουά αλληλεγγύης Χανίων.

Εκεί, σ’ ένα κατάμεστο στάδιο, απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία του τουρνουά ενώ δεν παρέλειψε να προτρέψει και τους νέους πού βρίσκονταν εκεί – μεταξύ των οποίων και μικρούς αθλητές καλαθοσφαίρισης της ΑΕ Πλατανιά – να ασχοληθούν ενεργά με το μπάσκετ, υπογράφοντας ταυτόχρονα εκατοντάδες αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους, παρουσία του Δημάρχου κ. Γ. Μαλανδράκη, του αντιδημάρχου Ν. Δασκαλάκη, του Πρόεδρου του ΝΠΔΔ κ. Π. Σημαντηράκη, του ΓΓ του Δήμου κ. Γ. Κουρή, του δημ. Συμβούλου κ. Χρ. Αρχοντάκη, κ.α.

foto-dimarchos-giannakis-22-4-17

Τέλος, επισημαίνεται ότι το τουρνουά αλληλεγγύης το οποίο αποτελεί θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα των Χανίων, ξεκίνησε το 2012 με πρωτοβουλία του ΝΠΔΔ του Δ. Πλατανιά υπό την αιγίδα του Δήμου Πλατανιά και με τη συνεργασία εθελοντών αθλητών του εργασιακού πρωταθλήματος με πρωτεργάτη τον κ. Κώστα Ζουριδάκη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έχει λάβει υπερτοπικό χαρακτήρα καθώς σε αυτό συμμετέχουν και άλλοι Δήμοι του νομού, κοινωνικοί φορείς και εθελοντικές οργανώσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση