HomeHL-PsilaΟ ηθοποιός, τα χρήματα, η τιμητική άδεια…και η διάψευση

Ο ηθοποιός, τα χρήματα, η τιμητική άδεια…και η διάψευση

Διίστανται... οι απόψεις για το φάκελο με τις εισπράξεις του θιάσου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας φάκελος που κατέληξε στα σκουπίδια ήταν γεμάτος ευρώ. Ο δήμαρχος έδωσε τιμητική άδεια στις υπαλλήλους που τον βρήκαν και κάπου εκεί, οι δηλώσεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη…

Μυστήριο με τον φάκελο που περιείχε τις εισπράξεις της παράστασης «Delivery γέλιου» του Μάρκου Σεφερλή και ο οποίος φέρεται να κατέληξε στα σκουπίδια μαζί με τα αποφάγια, όταν από αφηρημάδα των συνεργατών του ξέμεινε πάνω στο τραπέζι ενός ψητοπωλείου στο Ηράκλειο!

Από τη μία, ο δημοφιλής ηθοποιός διαψεύδει στην «Espresso» την είδηση, ενώ, από την άλλη, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός όχι μόνο την επιβεβαιώνει, αλλά αποκαλύπτει ότι επιβράβευσε και τις δύο υπαλλήλους του τομέα Καθαριότητας του δήμου που τον βρήκαν με πενθήμερη τιμητική άδεια.

Η απίστευτη ιστορία, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς της παράστασης, η οποία περιοδεύει αυτές τις ημέρες στην Κρήτη, δείχνει πως ακόμα και σε περιόδους μεγάλης κρίσης υπάρχουν άνθρωποι με ευσυνειδησία και εντιμότητα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την πλευρά του δήμου, λίγο μετά το τέλος της παράστασης την περασμένη Πέμπτη κάποιοι από τον περιοδεύοντα θίασο του Μάρκου Σεφερλή πήγαν για φαγητό σε ένα ψητοπωλείο στην πλατεία Δασκαλογιάννη, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Φεύγοντας, όμως, ξέχασαν να πάρουν μαζί τους τον φάκελο με τις βραδινές εισπράξεις, οι οποίες μεταφράζονται σε ένα αρκετά σεβαστό ποσό για το ταμείο!

Οι υπάλληλοι του μαγαζιού, που αγνοούσαν βέβαια ως τότε το περιεχόμενο του φακέλου, τον μάζεψαν μαζί με τα αποφάγια και την επομένη έδωσαν τη σακούλα με τα σκουπίδια στο απορριμματοφόρο που κάνει την πρωινή αποκομιδή στην πλατεία! Ωστόσο, έπειτα από λίγα λεπτά έφτασε στο ψητοπωλείο ένα μέλος του θιάσου, που αναζητούσε με αγωνία τον φάκελο και τότε έγινε αντιληπτό ότι είχε πεταχτεί! Ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου, που άρχισε να ψάχνει τρόπους για να βρεθούν τα χρήματα, επικοινώνησε με τις υπαλλήλους του τομέα Καθαριότητας του δήμου.

Η περιπέτεια του φακέλου είχε αίσιο τέλος, αφού, χάρη στην επιμονή των δύο γυναικών, η μπλε σακούλα βρέθηκε και μέσα σε αυτή τα χρήματα άθικτα. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης και ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος εξήρε στην «Espresso» την κίνηση των δύο υπαλλήλων που βοήθησαν να βρεθούν τα χρήματα και, όπως είπε, τις επιβράβευσε με τιμητική άδεια πέντε ημερών.

Ωστόσο, ο Μάρκος Σεφερλής σε δηλώσεις του σημείωσε: «Τίποτε από όλα αυτά δεν συνέβη. Δεν ισχύει. Το μόνο που ισχύει είναι ότι το θέατρο βούλιαξε από κόσμο. Βάλαμε έξτρα παραστάσεις και πάλι έμεινε χιλιάδες κόσμος απέξω».

Διαφήμιση
Διαφήμιση