HomeΣΠΟΡΠλατανιάς ΠΑΟΚ 1-3

Πλατανιάς ΠΑΟΚ 1-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαν… σίφουνας πέρασε την Κυριακή από τα Χανιά ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά επικράτησε άνετα με 3-1 σκορ του Πλατανιά, για την 29η αγωνιστική της Super League και εξασφάλισε τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Ουαρντά στο 4΄, ο Κάμπος στο 8΄ και ο Σακχόφ στο 63΄ πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Ίβιτς, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε στο 78΄ ο Μενδρινός.

Πλέον, οι άνθρωποι του δικέφαλου του Βορρά περιμένουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα επεισόδια του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν με αφαίρεση έξι βαθμών. Αν συμβεί αυτό ο ΠΑΟΚ θα τους πιάσει στην πρώτη θέση, όμως υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία.

Λιγότερο από ένα δεκάλεπτο χρειάστηκαν οι Θεσσαλονικείς για να πάρουν σημαντικό προβάδισμα και ουσιαστικά να «καθαρίσουν» το ματς.

Μόλις στο 4΄, και μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Κίτσιου, ο Ουαρντά με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 8΄ ο Τζάλμα Κάμπος εκμεταλλεύθηκε το λάθος γύρισμα του Κάργα προς τον Κοκκαλά και σε κενή εστία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Κάποιες προσπάθειες του Πλατανιά να ξαναμπεί στο ματς δεν είχαν αποτέλεσμα, με τον Γλύκο να αποκρούσει σε κόρνερ το γυριστό σουτ του Γιακουμάκη στο 55΄, και ο Σακχόφ «τελείωσε» οριστικά τον αγώνα στο 63΄, πετυχαίνοντας το 0-3 μετά από γύρισμα του Ουαρντά.

Εν τέλει οι Χανιώτες πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 78΄, με σουτ του Μενδρινού από το ύψος του πέναλτι, μετά από γύρισμα του Μουνάφο.

Κίτρινες: Αποστολόπουλος – Κίτσιου, Σακχόφ

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Μπανανά, Κάργας, Στάθης (72΄ Αποστολόπουλος), Μουνάφο, Μαραγκός (21΄ Μενδρινός), Γιορέντε (81΄ Παπανικολάου), Ντεβέσα, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Ουαρντά, Κάμπος, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (57΄ Μαλεζάς), Σακχόφ (71΄ Κάτσε), Αθανασιάδης (66΄ Πρίγιοβιτς), Βαρέλα, Κίτσιου

Διαφήμιση
Διαφήμιση