HomeΣΠΟΡΟλυμπιακός ΠΑΣ Γιάννινα 5-0

Ολυμπιακός ΠΑΣ Γιάννινα 5-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος της ιστορίας του πανηγύρισε την Κυριακή με τον πλέον εμφατικό τρόπο ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, φιλοδώρησαν τον ΠΑΣ Γιάννινα με πέντε γκολ (5-0) στο Καραϊσκάκη και εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο.

 Ο Μάριν άνοιξε το σκορ στο 21′, τρία λεπτά αργότερα ο Ντα Κόστα με κεφαλιά αύξησε τον δείκτη του σκορ, ακολούθησαν δύο τέρματα του Ντε λα Μπέγια (29′, 71′), με τον Τσόρι να βάζει το «κερασάκι» στην… τούρτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 81΄.

Οι πρωταθλητές πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν πριν συμπληρωθεί το μισάωρο να πετύχουν τον σκοπό τους.

Σε σέντρα του Σεμπά στο 21′ και προσωρινή απόκρουση του Πασχαλάκη, ο Μάριν άνοιξε το σκορ από κοντά. Σε κόρνερ του Φορτούνη στο 24′ ο Ντα Κόστα με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα. Στο 29′ ο Σεμπά σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, όμως ο Ντε Λα Μπέγια πήρε το… ριμπάουντ και έκανε το 3-0.

Σε πιο… χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκε το β’ ημίχρονο, με τους Πειραιώτες να χάνουν στο 64′ τον Ντα Κόστα, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 71′ και μετά από ασίστ των Ελιουνούσι, ο Ντε Λα Μπέγια σημείωσε και δεύτερο γκολ, ενώ στο 81′ και σε σέντρα του Σεμπά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μιχαήλ, ο Τσόρι Ντομίνγκες εκτέλεσε το πέναλτι (το δεύτερο στη σεζόν για τον Ολυμπιακό) και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Kίτρινες:
Μπέριος

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσος, Ντα Κόστα (64′ Καμπιάσο), Ρομαό, Μαρτίνς, Μάριν (46′ Ελιουνούσι), Φορτούνης (46′ Ντομίνγκες), Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Κούτρης, Μπέριος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (67′ Ναδάλες), Γαρουφαλιάς, Κοροβέσης, Νικολιάς (89′ Καρανίκας), Βιντάλ (46′ Μαμπουλού), Γιάκος.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση