HomeHL-LifestyleΠέταξαν νερό στον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον σε μαραθώνιο στο Λονδίνο

Πέταξαν νερό στον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον σε μαραθώνιο στο Λονδίνο

Το δολοφονικό βλέμμα της δούκισσας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θρασύς για τους Βρετανούς και σίγουρα τολμηρός ήταν ένας από τους συμμετέχοντες στο φιλανθρωπικό Μαραθώνιο που έγινε σήμερα στο Λονδίνο, αφού δεν δίστασε να πετάξει νερό στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και στην Κέιτ Μίντλετον!

Το ζευγάρι, το οποίο νωρίτερα, μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, είχε κηρύξει την έναρξη του Μαραθωνίου, παρακολουθούσε τον αγώνα δρόμου πίσω από τα σχοινιά, χειροκροτώντας και φωνάζοντας στους συμμετέχοντες για να τους ενθαρρύνουν. Έτσι, κάποιος από τους δρομείς αποφάσισε να τους το… ανταποδώσει πετώντας τους νερό!

keit-ouilliam-nero-1 keit-ouilliam-nero-3

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος προσπαθεί να  καλλιεργήσει το προφίλ ενός μέλλοντα βασιλιά λιγότερο στημένου και πιο χαλαρού,  και ο οποίος έφαγε το νερό στο πρόσωπο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, πήρε πιο χαλαρά το αστειάκι του δρομέα. Δεν συνέβη το ίδιο, όμως, με την σύζυγό του, δούκισσα του Κέιμπριτζ. Παρότι το νερό δεν ακούμπησε το πρόσωπό της  και τα μαλλιά της, απλά έβρεξε το  μπουφάν της, δεν φάνηκε να παίρνει καθόλου χαλαρά αυτό που συνέβη. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά το δολοφονικό βλέμμα που έριξε στον δρομέα, όπως καταγράφηκε από το φωτογραφικό φακό.

keit-ouilliam-nero-2

Ο πρίγκιπας Χάρι που ήταν μαζί με το ζευγάρι τη γλίτωσε καθώς δεν τον πήραν τα σκάγια του νερού.

Ο χαρακτήρας του σημερινού Μαραθωνίου, των 26χλμ., στον οποίο πήραν μέρος 40.000 δρομείς ήταν φιλανθρωπικός και αφορούσε στην οργάνωση Heads Together.

 

Τα τρία μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, όπως προαναφέρθηκε, κήρυξαν την έναρξη του αγώνα, ενθάρρυναν τους δρομείς, τους χειροκρότησαν, τους μοίρασαν νερά, έκαναν high five μαζί τους και φυσικά στο τέλος τους έδωσαν και τα μετάλλια τους. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεττον, παρά το νερό που έφαγαν αγκάλιασαν κάποιους από αυτούς και έβγαλαν μαζί τους selfies, όχι όμως και ο πρίγκιπας Χάρι τον οποίο ο φακός έπιασε να αποφεύγει έναν ιδρωμένο δρομέα που ήθελε να τον αγκαλιάσει για να βγάλουν selfie!

keit-marath

iefimerida.gr / Φωτογραφίες: dailymail, PA, Reuters

Διαφήμιση
Διαφήμιση