HomeHL-9Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής… στην άσκηση ετοιμότητας στην Ξυλοκαμάρα

Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής… στην άσκηση ετοιμότητας στην Ξυλοκαμάρα

Στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η άσκηση ετοιμότητας που πραγματοποίησε σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα με τη συμμετοχή κι άλλων υπηρεσιών.

Μιλώντας στα “Χανιώτικα νέα” ο διοικητής της πύραρχος κ. Δημοσθένης Μπουντουράκης, υπογράμμισε τα εξής: «Σήμερα βρισκόμαστε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα ως Υπηρεσία για να συνδράμουμε στο σενάριο της άσκησης που προέβλεπε πυρκαγιά σε μια από τις δεξαμενές και τη διάσωση ενός τραυματισμένου ατόμου.

pyrosvestikh-askhsh

Η διάσωση πήγε πολύ καλά, το προσωπικό ανταποκρίθηκε στο καλύτερο δυνατόν και συνεργάστηκε απόλυτα με το προσωπικό των εγκαταστάσεων και η άσκηση στην οποία συμμετείχαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ άτομα ήταν επιτυχής».

Δήλωση επίσης έκανε ο γιατρός του ΕΚΑΒ και διευθυντής του Ε.Σ.Υ. κ. Στέλιος Λαμπάκης επισημαίνοντας ότι « ο Σταθμός με τον υπεύθυνό του εκτέλεσε το σχέδιο έκτακτης ανάγκης όπως προβλέπεται και όπως έχει σχεδιαστεί με αποτέλεσμα η άσκηση να έχει επιτυχία. Βγήκαν κρίσιμα συμπεράσματα που θα βοηθήσουν να γίνει πιο αποτελεσματική η αντιμετώπιση τυχόν περιστατικού».

Διαφήμιση
Διαφήμιση