HomeΣΠΟΡΧανιά: «Ή γήπεδο Περιβολίων ή αποχωρούμε»

Χανιά: «Ή γήπεδο Περιβολίων ή αποχωρούμε»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίθεση στον δήμο εξαπέλυσε ο ΑΟΧ, ο οποίος ενημέρωσε ότι θα του παραδώσει τα δελτία

Ολοένα και μεγαλώνει η κόντρα του ΑΟΧ με τον δήμο… Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι δεν ικανοποιήθηκε η επιθυμία της ομάδας να δώσει την Τρίτη  το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας στα Περιβόλια.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως το παιχνίδι θα γίνει τελικά Δευτέρα  στο Μάλεμε, οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εξαπολύουν σφοδρή επίθεση στον δήμο και τον καλούν να αποφασίσει εκείνος για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά: «Και ο πόλεμος συνεχίζεται…

Με αφορμή τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδος που αφορούν τον ορισμό του γηπέδου για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας το ΔΣ της ΠΑΕ αγανακτισμένο δηλώνει ότι για μία ακόμα φορά ο εμπαιγμός και ο εκβιασμός συνεχίζεται. Η ιστορική ομάδα του ΑΟ Χανιά για μία ακόμα φορά διώκεται στην ίδια της την πόλη.

Το γήπεδο Μάλεμε εάν δεν πληρωθεί δεν παραχωρείται, το γήπεδο των Περιβολίων, το γήπεδο της πόλης, γήπεδο – φυσική έδρα του ΑΟ Χανιά δεν παραχωρείται. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Ως φαίνεται η δημοτική αρχή (εκεί ανήκει το γήπεδο Περιβολίων) δεν θέλει η ιστορική ομάδα να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική.

Εμείς με δικαστικό επιμελητή θα παραδώσουμε δελτία και σφραγίδα της ΠΑΕ στον δήμαρχο της πόλης την Παρασκευή  και ας αποφασίσει ο Δήμος για την τύχη της ιστορικής ομάδας. Δεν μπορεί επιτέλους κανείς να αναλογιστεί το μέγεθος του αγώνα που γίνεται για να σταθεί αυτή η ομάδα στα πόδια της. Ή γήπεδο Περιβολίων ή αποχωρούμε.

Μετά τιμής

η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση