Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών του Ηρακλείου βρέθηκαν σήμερα οι δήμαρχοι Αρχανών-Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης και Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρίας Καλογεράκης, αναζητώντας λύση στο μείζον πρόβλημα, που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες και αφορά στις κλοπές χαλκού, που σημειώνονται σχεδόν καθημερινά στις περιοχές τους.

Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών τα τελευταία εικοσιτετράωρα ζουν μία απίστευτη ταλαιπωρία, εξαιτίας έλλειψης νερού, καθώς λόγω των κλοπών μετασχηματιστών της ΔΕΗ από τις γεωτρήσεις, κόβεται η υδροδότηση.

Άγνωστοι ανενόχλητοι τις προηγούμενες ημέρες αφαίρεσαν τους μετασχηματιστές σε πέντε με έξι γεωτρήσεις στην ευρύτερη περιοχή των Αρχανών, συγκεντρώνοντας αρκετά μεγάλη ποσότητα χαλκού, η οποία θα τους αποφέρει μεγάλο κέρδος.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου ανέφερε στους δύο δημάρχους ότι θα λάβει υπόψιν του τις μαρτυρίες τους και θα ερευνήσει τα περιστατικά, που έχουν καταγραφεί.

Από την πλευρά τους τόσο ο κ. Κοκοσάλης όσο και ο κ. Καλογεράκης ζήτησαν άμεση λύση στο πρόβλημα τους με ενίσχυση της παρουσίας της αστυνομίας στις περιοχές τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση