HomeHL-LifestyleΟ παράδοξος τρόπος με τον οποίο η Κιμ Καρντάσιαν έχασε γρήγορα κιλά

Ο παράδοξος τρόπος με τον οποίο η Κιμ Καρντάσιαν έχασε γρήγορα κιλά

Επικρίθηκε έντονα από τους φαν της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mε ένα tweet, η διάσημη περσόνα Κιμ Καρντάσιαν, που υποφέρει τις τελευταίες μέρες από γρίπη, κατάφερε να στρέψει πάνω της την κριτική των χρηστών της κοινωνικής πλατφόρμας.

Η 36χρονη Καρντάσιαν επικρίθηκε έντονα όταν έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό ότι η γρίπη είναι «σπουδαία δίαιτα», καθώς πολλοί ακόλουθοί της θεώρησαν ότι διαδίδει άχρηστες ιδέες για την εικόνα του σώματος στις νέες γυναίκες.

Στο tweet, το οποίο ανέβηκε στο λογαριασμό της την Τετάρτη, ανέφερε ότι ήταν «ευτυχής» που είχε προσβληθεί από τον ιό, καθώς τη βοήθησε να χάσει βάρος για το Met Ball.

«Η γρίπη μπορεί να είναι μια καταπληκτική δίαιτα. Είμαι χαρούμενη που ήρθε στην ώρα για το Met lol # 6lbsdown (3 κιλά κάτω)».

Ένας γιατρός απάντησε στην Κιμ Καρντάσιαν γράφοντας: «Η γρίπη μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή σας. Κάντε το ετήσιο εμβόλιο της γρίπης».

Μια μητέρα επεσήμανε: «Τώρα φανταστείτε να το πείτε αυτό στην κόρη σας, αφού έχει αρρωστήσει…».

Ενώ ένας άλλος χρήστης είπε: «Στέλνει επικίνδυνα μηνύματα και υποστηρίζει ότι η ασθένεια είναι έγκυρη τεχνική απώλειας βάρους. Αναρωτιέμαι γιατί οι διατροφικές διαταραχές είναι τόσο συχνές…».

Το Met Gala πραγματοποιείται πάντα την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, η οποία τυγχάνει φέτος να είναι η πρωτομαγιά.

Bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση