HomeHL-WorldΦρικιαστικό έγκλημα στα Κατεχόμενα στη μέση του δρόμου!

Φρικιαστικό έγκλημα στα Κατεχόμενα στη μέση του δρόμου!

Σε πολυσύχναστο δρόμο της κατεχόμενης Αμμοχώστου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με έξι μαχαιριές στο λαιμό και στη καρδιά στη μέση του δρόμου, ο 42χρονος Τουρκοκύπριος Οζγκιούρ Οκουμούς σκότωσε την 25χρονη γυναίκα του, Μπουρτζιού. Το έγκλημα έγινε στη κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Το ζευγάρι ήταν σε καφετέρια όταν άρχισαν να καβγαδίζουν. Η νεαρή Μπουρτζιού, αναφέρουν τα δημοσιεύματα του τουρκοκυπριακού τύπου, βγήκε έξω από το μαγαζί νευριασμένη και την ακολούθησε ο σύζυγός της κρατώντας μαχαίρι. Λίγα μέτρα πιο κάτω άρχισε να την μαχαιρώνει. Δεκάδες άτομα παρακολουθούσαν τη σκηνή αλλά κανείς δεν παρενέβη. Ο Οζγκιούρ Οκουμούς στη συνέχεια κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος του και έπεσε δίπλα στο σώμα της γυναίκας του η οποία ξεψυχούσε. Ο Οζγκιούρ Οκουμούς νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα και έχει διαφύγει του κινδύνου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Οκουμούς είχε δημοσιεύσει στις 17 Απριλίου στο λογαριασμό του στο facebook ένα ποίημα του Ουμίτ Γιασιάρ Ογουζτζιάν με τίτλο «Το τέλος της Αϊτέν» που αναφέρεται στο θάνατο μιας γυναίκας.

Ο Οκουμούς φέρεται τις τελευταίες πέντε ημέρες να έμενε σε διαφορετικό διαμέρισμα από την σύζυγό του, εκεί όπου αστυνομικοί προέβησαν σε έρευνες για ναρκωτικά. Η 25χρονη ήταν φοιτήτρια.

Σήμερα επρόκειτο να γίνει η νεκροψία στη σορό της. Μετά την κηδεία η σορός της θα σταλεί στην οικογένειά της στην Τουρκία.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση