HomeHL-9Ξεκινά άμεσα ο διαγωνισμός για την ανέγερση του νέου δικαστικού μεγάρου

Ξεκινά άμεσα ο διαγωνισμός για την ανέγερση του νέου δικαστικού μεγάρου

Δέσμευση του Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκινάει άμεσα ο διαγωνισμός για την ανέγερση του νέου δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου, όπως αποφασίσθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή στην Αθήνα.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης δεσμεύτηκε για την άμεση εκκίνηση των διαδικασιών που απαιτούνται προκειμένου να διεξαχθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο διαγωνισμός για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου.

synantisi-ypourgio-dikeosynis

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, παρόντος και του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη, ο Δήμαρχος και η αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου έθεσαν επιτακτικά στον Υπουργό την αναγκαιότητα να γίνουν ταχύτερες κινήσεις καθώς το πρόβλημα είναι μεγάλο και δεν επιδέχεται άλλων αναβολών.

Ο κ. Κοντονής συμφώνησε και μάλιστα το αμέσως προσεχές διάστημα θα έρθει ο ίδιος στο Ηράκλειο για να κάνει τις σχετικές εξαγγελίες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου Άρης Ροζάκης και ο πρόεδρος της επιτροπής που έχει συγκροτήσει ο ΔΣΗ για το συγκεκριμένο θέμα Νίκος Παπαδαντωνάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση