HomeHL-CultureΣτάθης Ψάλτης: Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του

Στάθης Ψάλτης: Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του

Νοσηλεύεται για περισσότερο από ένα μήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκληρή μάχη με τον καρκίνο δίνει ο γνωστός ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, και μέχρι σήμερα παραμένει στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, όπου νοσηλεύεται για περισσότερο από ένα μήνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο ίδιος γνωρίζει ότι έχει καρκίνο.

«Κάποιες στιγμές έχει ανεβασμένη διάθεση και λέει μέχρι και ανέκδοτα και τραγούδια, κάποιες άλλες πέφτει σε βύθιση, λόγω των ισχυρών φαρμάκων», αποκαλύπτει στην Espresso άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον που τον επισκέπτεται συχνά.

Ωστόσο η κατάστασή του συνεχίζει να είναι πολύ σοβαρή. Ο Στάθης Ψάλτης όμως, δεν χάνει την αισιοδοξία του. Συχνά προσεύχεται – καθώς έχει μεγάλη πίστη στο Θεό- ενώ κάνει και όνειρα για μελλοντικές παραστάσεις. Την ίδια ώρα, όμως, οι πληροφορίες από τον Άγιο Σάββα μιλούν για δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο ηθοποιός.

Φύλακας άγγελός του σε όλη αυτήν τη δύσκολη μάχη είναι η γυναίκα του Χριστίνα Φιτσάκη, που είναι συνεχώς στο πλευρό του και δεν τον αφήνει να βλέπει τηλεόραση και να διαβάζει εφημερίδες για να μην μάθει κάτι για την υγεία του που θα ρίξει την ψυχολογία του και θα επιδεινώσει την κατάστασή του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση