HomeΣΠΟΡΣπάρτη Χανιά 3-1

Σπάρτη Χανιά 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 27χρονος επιθετικός πέρασε αλλαγή και πέτυχε δύο γκολ, «σφραγίζοντας» τη νίκη με 3-1 επί των Χανίων, που πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς

Άλλη μία νίκη μέσα στο «σπίτι» της πανηγύρισε η Σπάρτη, καθώς τη Μεγάλη Τετάρτη κέρδισε με 3-1 τα Χανιά για τη μεσοβδόμαδη 26η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν, αλλά οι Χανιώτες, που ταλανίζονται και από εξωγηπεδικά προβλήματα λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστές, βρήκαν το σθένος και έφεραν το ματς στα ίσα.

Μάλιστα, κρατούσαν το 1-1 μέχρι ο Αντωνίου να πραγματοποιήσει τη «χρυσή» αλλαγή, περνώντας στο ματς τον Φράγκο στο 73ο λεπτό, με τον νεοεισελθόντα να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του δύο λεπτά αργότερα και να «σφραγίζει» τη νίκη και με δεύτερο τέρμα του.

Τα πράγματα ξεκίνησαν… ανησυχητικά για τη Σπάρτη που είχε κατέβει έτσι κι αλλιώς μόνο με έναν τερματοφύλακα και στα πρώτα λεπτά είδε τον Κραβαρίτη να νιώθει ενοχλήσεις. Οι Λάκωνες μπήκαν δυνατά, αλλά η καλύτερη πρώτη ευκαιρία ανήκε στον ΑΟΧ που γρήγορα ισορρόπησε το ματς και παραλίγο να προηγηθεί με… αυτογκόλ, αλλά για καλή του τύχη η προσπάθεια του Σιώπη να διώξει έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Αφού γλίτωσε το… σοκ, η Σπάρτη κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Μπουντόπουλο, που είχε απειλήσει και νωρίτερα, πριν τελικά τα καταφέρει με διπλή προσπάθεια έπειτα από ασίστ του Αναστασάκου.

Τα Χανιά προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ο Κραβαρίτης φώναξε «παρών» όπου χρειάστηκε, ενώ το ίδιο έκανε και ο Γεωργίου στην προσπάθεια του Μπουντόπουλου πριν την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, οι Χανιώτες, που είχαν να διαχειριστούν και την ταλαιπωρία του ταξιδιού, κατάφεραν να ισοφαρίσουν νωρίς με τον Ρούνεϊ στο 51ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Τσουκάνη, με τους δύο προπονητές στη συνέχεια να ανακατεύουν την τράπουλα.

Αυτός που δικαιώθηκε ήταν τελικά ο Αντωνίου με την έμπνευσή του να περάσει στο ματς τον Φράγκο. Ο 27χρονος επιθετικός δεν χρειάστηκε καν χρόνο να εγκλιματιστεί, αφού στο 75’ χρήστηκε σκόρερ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παπαχρήστου.

Αναστασάκος και Οικονομόπουλος είχαν επίσης απειλήσει, αλλά αυτός που έγραψε ξανά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ ήταν ο Φράγκος, που «χτύπησε» εκ νέου στο 87’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο Δημήτριος Νίκας (Μεσσηνίας), με βοηθούς τους Σοφία Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας) και Ιωσήφ Νίκα (Αρκαδίας), ενώ τέταρτος ήταν ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας).

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης (53’ Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος, Ροβίθης (67’ Καρτσαμπάς), Λώττας (73’ Φράγκος), Μπουντόπουλος, Αναστασάκος.

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντελής): Γεωργίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου (46’ Αφράτης), Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (69’ Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Σταματής, Βανκεβάι, Δρίζης (80’ Γεωργακόπουλος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση