HomeHL-SportsΠανσερραϊκός ΟΦΗ 0-1

Πανσερραϊκός ΟΦΗ 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί έκαμψαν και την αντίσταση του Πανσερραϊκού (0-1) και συνεχίζουν ακάθεκτοι…

Με το διπλό από την έδρα του Πανσερραϊκού έφυγε την Μεγ. Τετάρτη  ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε με 1-0 και για πέμπτο σερί ματς γεύτηκε τους τρεις βαθμούς της νίκης ενώ διατήρησε και το παθητικό του στο μηδέν.

Έτσι, οι Κρητικοί διατηρήθηκαν στην τέταρτη θέση, μειώνοντας ωστόσο τη διαφορά τους από τον τρίτο Άρη, που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, στους δύο βαθμούς.

Αντίθετα, αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για τα «λιοντάρια», για τα οποία έχει απομακρυνθεί ο κίνδυνος του υποβιβασμού.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς, καθώς μετά από κομπίνα του ΟΦΗ σε φάουλ, ο Μάνος έκανε τη σέντρα και ο Βουό από κοντά σκόραρε για το 1-0.

Μετά την ψυχρολουσία, οι Σερραίοι ισορρόπησαν το ματς, περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τον αντίπαλό τους ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση.

Το τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με κεφαλιά (39’) και σουτ του (45’) του Μάνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως οι Κρητικοί ήλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι. Μάλιστα, στο 72’ έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 2-0, αλλά ο Βουό δεν κατάφερε να σκοράρει μετά το γύρισμα του Πάγκαλου ενώ στο 82’ ο Ρίστιτς απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Χαντί.

Η τελευταία μεγάλη φάση σημειώθηκε στο 86’ και ανήκε στον Πανσερραϊκό, όταν ο Στρέζος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Τσελεπίδη, ενώ στη συνέχεια της φάσης η κεφαλιά του ίδιου πέρασε άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Μαρόπουλος (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Η. Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) και Αϊναλή (Μακεδονίας).

Κίτρινες: 41’ Σιάκκας, 45’ Ρίστιτς, 75’ Τσουτσης – 43’ Πάγκαλος, 73’ Βουό, 87’ Στρέζος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Βοσκόπουλος (46’ Παπατζίκος), Καψάλης, Ιωαννίδης, Σιάκκας (60’ Τσούτσης), Πόζογλου (66’ Κάκο), Ρούτσης, Τσίμικας, Τσελεπίδης, Γκούρτσας, Γαβριηλίδης.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Κομεσίδης (25’ λ. τρ. Κώτσιος), Παντίδος, Μητρόπουλος, Χαντί, Νάστος, Μάνος (63’ Μπόατενγκ), Πάγκαλος (90’ Ογκμπόε), Βουό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση