HomeHL-9Πράξη αγάπης για τα παιδιά από τους εργαζόμενους του ΠΑΓΝΗ

Πράξη αγάπης για τα παιδιά από τους εργαζόμενους του ΠΑΓΝΗ

Μοίρασαν λαμπάδες σε παιδιά που νοσηλεύονται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ δωρίσανε λαμπάδες και σοκολατένια αυγά στους μικρούς και τις μικρές που νοσηλεύονται στις Παιδιατρική, Παιδοχειρουργική, Παιδοαιματολογική, Παιδοψυχιατρική και ΜΕΘ Παίδων κλινικές.

4

Έδωσαν ευχές στους γονείς τους και στους εργαζόμενους και ευχήθηκαν στα παιδιά γρήγορη ανάρρωση.

Επίσης, το σωματείο εργαζομένων σε συνεργασία με τη διοίκηση, θα οργανώσει πασχαλινό γεύμα για όλους τους εργαζόμενους που έχουν βάρδια την ημέρα του Πάσχα, στην τραπεζαρία του νοσοκομείου.

7

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν:

“Είναι ανάγκη να δυναμώσει ο συλλογικός αγώνας και να απαιτήσουμε λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες μας και όχι στη διαχείριση και διαιώνιση της μιζέριας, της εξαθλίωσης, της ελεημοσύνης και της φιλανθρωπίας. Η ελεημοσύνη και η δήθεν φιλανθρωπία δεν είναι αλληλεγγύη, είναι στην πραγματικότητα υποστήριξη και ανοχή όλων όσων έχουν δημιουργήσει αυτή τη φτώχεια στο σύστημά τους. Κανένας συμβιβασμός και καμία ανοχή με τις πολιτικές που οδηγούν στην εξαθλίωση για να ανθούν τα κέρδη και τα προνόμια των καπιταλιστών.

1

Διεκδικούμε να ζουν όλοι οι εργαζόμενοι με αξιοπρεπείς συνθήκες. Αυτοί παράγουν όλο τον πλούτο και δεν έχουν την ανάγκη της ελεημοσύνης αυτών που τους αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι και τους πετούν στο περιθώριο της ζωής. Το ΔΣ του σωματείο απευθύνεται με αισιοδοξία σε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και εύχεται καλή Ανάσταση!!!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση