HomeHL-SportsΤάκης Λεουτσάκος: «Μπορεί να ανέβουν τρεις ακόμα και τέσσερις ομάδες»

Τάκης Λεουτσάκος: «Μπορεί να ανέβουν τρεις ακόμα και τέσσερις ομάδες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρόεδρος της Β’ Εθνικής μίλησε για το θέμα της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα. Τι είπε για τον Τάκη Παπαδόπουλο και το πέναλτι στη Λαμία

Λεουτσάκος: «Μπορεί να ανέβουν τρεις ακόμα και τέσσερις ομάδες»

Στη Σούπερ Λίγκα θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής.

Βέβαια, ο πρόεδρος της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, εξήγησε, μέσω ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, τον τρόπο που μπορεί και τρίτη ομάδα να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια.

Όπως τόνισε, αυτό μπορεί να συμβεί αν βρεθεί και τρίτη ΠΑΕ που δεν θα πάρει αδειοδότηση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με τον ποδοσφαιριστή του Παναιγιάλειου, Τάκη Παπαδόπουλου, και το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε στο ματς με τη Λαμία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Metropolis 95.5 FM»:

Για το θέμα της ανόδου τρίτης ομάδας από τη Football League στη Super League: «Η Super League έχει πάρει την απόφαση όσες ομάδες δεν πάρουν την αδειοδότηση να καταλάβουν την τελευταία θέση στην κατάταξη.

Οι δύο τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται. Αν βρεθεί και τρίτη ομάδα που δεν πάρει αδειοδότηση, τότε ανεβαίνει και η τρίτη της Football League. Αν υπάρξει και τέταρτη ομάδα που δεν αδειοδοτηθεί, θα ανεβεί και η τέταρτη ομάδα της Football League. Με την προϋπόθεση, βεβαίως, πως και οι ομάδες που θα ανεβούν να αδειοδοτηθούν.

Αυτήν την πληροφόρηση έχω από τη Super League γιατί το ρώτησα. Τους είπα, βεβαίως, πως πρέπει να βγάλουν και μια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, και θα το κάνουν, γιατί υπάρχουν δικές μας ομάδες που ενδιαφέρονται».

Για το θέμα του ποδοσφαιριστή του Παναιγιαλείου, Παπαδόπουλου: «Δεν θέλω να μπω σε τέτοια διαδικασία. Υπάρχει διοίκηση και προπονητής στην ομάδα που ανήκει ο ποδοσφαιριστής να κάνουν τις διαδικασίες που θεωρούν σωστές και να απαντήσουν. Δεν θεωρώ ότι το έκανε εσκεμμένα. Έχετε εσείς αποδείξεις για το αντίθετο;».

Διαφήμιση
Διαφήμιση